El Palamós augmenta a cinc les jornades sense guanyar (quatre derrotes i un empat) i continua enfonsat a la part baixa de la classificació a un punt del descens. El líder, l'Hospitalet, va sumar a Palamós la sisena victòria consecutiva, però no va demostrar ser millor equip que el Palamós, tot i la diferència de punts que el separa a la taula classificatòria.

Una vegada més, i ja s'ha convertit en un costum, l'actuació arbitral va indignar la parròquia i l'equip local fins al punt que Jordi Condom va ser expulsat, a manca de cinc minuts pel final del partit, per protestar a l'àrbitre els perjudicis que estava causant al seu equip.

La primera part va ser un monòleg palamosí. El líder semblava el Palamós i no l'Hospitalet. L'equip de Jordi Condom va sortir motivadíssim, controlant en tot moment el ritme del partit i tancant al seu camp els barcelonins. La pressió era tal que Toni Montero era un espectador més.

Com sempre, la falta d'encert en els últims metres va condemnar els gironins, que van demostrar una falta de punteria alarmant (3 gols en els últims 5 partits). L'Hospitalet va despertar quan faltaven deu minuts per arribar al descans generant tres ocasions molt clares de gol, que no van entrar per ben poc.

A la represa, l'Hospitalet va agafar el timó del partit i va disposar de les millors ocasions. L'expulsió de Diego a la mitja hora i dos penals que l'àrbitre va ignorar a favor del Palamós van fer impossible tota reacció local.

Als 22 minuts de la segona, Coromina, des de la frontal de l'àrea, va marcar un golàs que va tocar el travesser abans d'entrar al fons de la porteria. La sentència va arribar a tres minuts del final en un contratac que va culminar Oller marcant a porteria buida. Ja en temps afegit, Pedro va fer una mica més gran la ferida, en xutar des de l'interior de l'àrea i fent pujar al marcador un enganyós 0-3 davant un Palamós que, tot i els problemes de cobrament que pateix en aquestes darreres jornades, va donar la cara en tot moment davant del líder.