Tres dels quatre propers rivals del Girona a la lliga estan situats a la classificació per sota. La setmana que ve els d'Agné visitaran a Mendizorroza un Alabès que ahir va sortir golejat de Xerez i després rebran a Montilivi l'ara cuer, Sevilla Atlètic. El Xerez, precisament, serà l'únic equip classificat per sobre que els gironins es trobaran en aquests propers quatre duels. Després vindrà a Girona un altre rival en zona de descens, l'Elx, i es tancarà l'any amb un segon partit seguit a l'estadi davant del Castelló. Cinc finals per cloure un 2008 de somni i que el Girona ha d'aprofitar per fer bona tota la feina feta fins ara.

D'aquests cins partits, dos, especialment, poden representar una excel·lent ocasió per seguir posant distància respecte les posicions de descens. Els dos propers rivals del Girona a casa són equips que ocupen llocs de descens des que va iniciar-se el campionat i superar-los seria fer un pas de gegant. El Sevilla arribarà a Montilivi el 30 de novembre, i 15 dies després serà el torn de l'Elx, que tot i guanyar ahir segueix a la cua.

La visita de l'Hèrcules va representar la millor entrada de la temporada a Montilivi, amb 6.200 espectadors segons fonts del club. A la primera part l'ambient va ser força fred, però a la segona l'afició va despertar i, sobretot, a partir de l'1-0, va desfermar-se. Al final el públic va acabar fent l'onada.