Bernd Schuster, tècnic del Reial Madrid, no va aparèixer a la ciutat esportiva de Valdebebas per dirigir un entrenament voluntari, que en moments de crisis, només hi varen anar cinc jugadors de la primera plantilla.

Els plans de Bernd Schuster en una setmana carregada de partits internacionals de seleccions, passaven per concedir dos dies lliures a la seva plantilla, fins demà a les 11.00 hores, per desconnectar del mal moment que protagonitzen després de ser eliminats de la Copa del Rei pel Real Unión i caure a Valladolid en partit de Lliga.

La derrota a Valladolid va modificar els plans inicials, per petició de la direcció esportiva, i a l'entrenament voluntari d'ahir al matí van acudir només cinc jugadors, la majoria d'ells lesionats que varen aprofitar per completar en Valdebebas els seus plans de recuperació, més Javi García títular dissabte davant del Valladolid.

Des d'un primer moment ja estava previst que no acudissin els nou jugadors convocats per les seves seleccions (Iker Casillas, Sergio Ramos, Heinze, Pepe, Cannavaro, Marcelo, Gago, Sneijder i Van der Vaart), més Codina i Javier Saviola, que assistiran avui en el partit contra la pobresa a Marroc, organitzat per Zinedine Zidane i Ronaldo Nazario.

Existia incertesa sobre la presència de Schutser a la sessió voluntària i finalment no hi va acudir. No és la primera vegada que ho fa aquesta temporada, ja que, segons fonts del club blanc, no és obligatòria la seva presència en unes sessions enfocades a la recuperació.

No obstant això, el director esportiu del Reial Madrid, Pedja Mijatovic sí que hi va acudir i hores després, al començament de l'encontre del Reial Madrid Castella a l'estadi Alfredo Di Stéfano, davant l'Atlètic de Madrid B, va haver d'aguantar els xiulets de l'afició madridista que va mostrar el seu empipament per la situació del primer equip.