Bernd Schuster seguirà una setmana més a la banqueta del Madrid. De moment. El montenegrí Predrag Mijatovic, director esportiu del Reial Madrid, va ratificar ahir el tècnic alemany però no va voler aclarir què passarà si els blancs perden dissabte contra el Recreativo al Bernabéu. Schuster, per tant, té crèdit, però s'ho pot jugar tot al veredicte de l'afició madridista el proper cap de setmana.

El director esportiu madridista va justificar la conferència de premsa d'ahir, a l'estadi Santiago Bernabéu, i que va comptar amb una molt àmplia presència de representants dels mitjans informatius, com l'ocasió d'"analitzar" l'actual situació esportiva de l'equip. Una situació que, segons va dir, ve marcada per "l'eliminació la setmana passada de la Copa del Rei, davant el Real Unión d'Irun, de la Segona divisió B, i la derrota lliguera de l'últim dissabte a Valladolid".

"Com a director esportiu, vull transmetre als nostres aficionats tranquil·litat, serenitat i calma. Estem esperançats, ja que queda molt per davant i aquest projecte esportiu il·lusiona. L'actual equip l'any passat va fer una gran temporada, amb un títol de la Lliga amb rècords de punts i sent el que menys gols va encaixar", va afegir.

Mijatovic, que va considerar que "no és tan greu, ni tan dramàtica" la situació, en remarcar que "en la Lliga espanyola l'equip, en onze jornades, ha guanyat set partits, n'ha empatat dos i n'ha perdut dos" i a la Lliga de Campions "se segueixen amb àmplies opcions de classificació", va demanar "confiar en l'equip, ja que és un projecte sòlid". "Tant jo, com el president i la junta directiva confiem en els nostres jugadors i en els nostres tècnics. Només ens queda treballar, esforçar-nos, millorar en tots els sentits", va agregar.

"M'agrada pensar sempre en positiu i que dissabte serem capaços de fer un gran partit. Després, de no ocórrer, ja hi haurà temps d'analitzar i veure què fer i decidir i explicar-ho", va apuntar Mijatovic, deixant a entreveure que Schuster s'ho juga tot a una sola carta.

El director esportiu del Madrid també va confirmar que els blancs es reforçaran al mercat d'hivern amb l'arribada d'un o dos futbolistes més a l'equip.