El fiscal va sol·licitar ahir una multa de 360 euros, més 180 euros d'indemnització i la reparació de les ulleres que va trencar a l'àrbitre Carlos José Bifet, per al porter del Noia Freixenet Luis Gil, que va ser denunciat davant la justícia ordinària pel col·legiat al que va agredir el passat 11 de novembre durant el partit de l'OK Lliga contra el Vic. La vista pública es va celebrar ahir al jutjat de primera instància de Vic.

El president d'Osasuna, Patxi Izco, va quedar ingressat a la Clínica Universitària de Navarra després de patir ahir al matí "una síncope" mentre treballava al seu despatx del club. Després del seu ingrés en aquest centre pamplonès, fins on va arribar en ambulància, Izco va passar diverses proves que han descartat l'infart de miocardi.

El número 1 del tennis mundial, Rafa Nadal, va afirmar que per a la final de la Copa Davis, que es disputarà des de demà divendres a Mar del Plata, "Argentina és favorita, tot i que va advertir que Espanya és molt forta". "Per descomptat que em fa pena perdre'm la Davis, però crec que l'equip espanyol és molt fort i té grans jugadors", va dir Nadal.

L'exgolfista espanyol Severiano Ballesteros, internat a l'Hospital La Paz de Madrid després de ser intervingut d'un tumor cerebral, va abandonar ahir la unitat de cures intensives i ja és a planta, van informar fonts del centre sanitari. Segons una nota de l'hospital, el procés de recuperació "és lent i encara li queda temps d'ingrés i de rehabilitació".

Gas Gas ha fitxat el jove pilot bri-

tànnic James Dabill per realitzar el

Campionat del Món de Trial a l'aire lliure i el certamen britànic de

l'especialitat. Dabill pilotarà una

Gas Gas Txt Pro 300. Al duet de veterans que formen Adam Bikes (GG), s'hi incorpora aquest jove de 22 anys que el 2005 va ser campió del Món Júnior i en 2006 campió d'Europa.