A la caça i captura d'un nou davanter per alimentar l'atac de l'equip, el Girona ja fa setmanes que rastreja el mercat en busca d'un 9 que millori la capacitat golejadora de l'equip. Fruit d'aquesta recerca, i a l'espera de la imminent incorporació del camerunès Jean Michel Masson per provar amb el conjunt d'Agné, els blanc-i-vermells han apostat per donar un punt exòtic a la davantera. I per fer-ho, la secretaria tècnica s'ha fixat en el mercat japonès per intentar trobar una nova aposta de cara al futur.

Ibusuku Hiroshi, de tan sols 17 anys, iniciarà el proper dilluns, 24 de novembre, una prova per intentar convèncer Raül Agné de les seves capacitats com a davanter. El jove atacant japonès, nascut el 27 de febrer de 1991, ha estat internacional sub'17 amb el seu país i arriba a Girona amb l'etiqueta de davanter tècnic i bo en el joc aeri.

El període de prova del futbolista nipó està previst que s'allargui fins a una setmana, tot i que no es descarta que el mateix dilluns s'organitzi un partit a camp obert per veure les seves habilitats sobre la gespa. Hiroshi, natural del Japó, fa 1,93 metres d'alçada i pesa 83 quilos. La seva posició natural és la de davanter centre, encara que també pot actuar com a segon punta i, fins i tot, fer-ho amb solvència en posicions d'extrem. Malgrat la seva alçada es tracta d'un futbolista que destaca en l'u contra u, a més de disposar d'una notable coordinació i d'un excel·lent joc aeri.

Actualment forma part del Kashiwa Reysol, equip de la Primera Divisió japonesa. Hiroshi, malgrat tenir fitxa amb el juvenil, també ha participat en diversos encontres amb el primer equip. El Kashiwa és un club amb força prestigi que compta amb la millor base del futbol japonès, a més de ser el conjunt en el qual va militar Hristo Stòitxkov en el seu periple per orient.

Encara que la seva intenció és triomfar a Europa, Hiroshi ha signat un contracte amb el Nigata japonès. Sempre que no acabi per convèncer Raül Agné.