El Palamós, immers en una important crisi econòmica i de resultats, celebra aquest any el seu 110è aniversari. El president de la comissió organitzadora dels actes commemoratius és el metge Ramon Valls, que ha explicat que a banda de la celebració de partits amistosos entre veterans de Palamós, Girona i Blanes, i un altre enfrontament entre els socis del club amb dinar popular inclòs, es treballa per portar l'estiu que ve al Nou Municipal un rival d'elit (Barça o Espanyol) per enfrontar-se al Palamós. Seria una manera d'ajudar l'economia del club i, per altra banda, serviria per intentar engrescar una afició que fa temps que ha deixat d'anar al camp. Durant la presentació dels actes, la Coral El Progrés de Palamós va cantar l'himne del 110è aniversari, obra del músic Paco Baró.

El president del Palamós, David Ferragut, considera que "un equip gran repercutirà en un ingrés econòmic que serà benvingut pel club" i també va dir que "la Diputació pot patrocinar els actes del 110è aniversari".

El Palamós està protagonitzant el segon pitjor inici de temporada de l'era Ferragut, (11 punts de 39 possibles), només superat en la temporada 2005-2006 amb Torrent i Robi de tècnics (10 punts en les primeres 13 jornades de lliga). En L'arribada de Guillermo Hoyos a la banqueta va fer possible el miracle de la permanència.