El vicepresident econòmic del Girona, Josep Sierra, va assegurar ahir que el club pot acabar ingressant un milió d'euros més del previst inicialment al pressupost aprovat a principi de temporada. Aleshores es va considerar que recollirien 5.115.000 euros, però la realitat és que "tenim bones perspectives, estem treballant i estem tancant bons acords. És probable que ens acostem als 6 milions d'euros d'ingressos", va subratllar el directiu.

Un altre dels temes que treballa el club és el de resoldre els deutes que té encara el Girona amb diversos proveïdors i que s'arrosseguen de temporades anteriors. "Ho volem deixar resolt al gener", va dir Sierra. Si s'aconsegueix, es podrà dir que el club de Montilivi és el més sanejat de la Lliga de Futbol Professional. "No deurem res a ningú i això sí que és un aspecte molt important per consolidar el projecte i poder fer les coses ben fetes i amb seriositat".

Fins ara totes les previsions del club s'han complert. S'havia pressupostat un milió d'euros d'ingressos via socis i aquesta xifra s'ha superat gràcies als gairebé 6.000 abonats que ha fet el Girona; també es cobren 2 milions d'euros per l'acord televisiu amb Mediapro i gràcies a nombrosos acords publicitaris amb firmes com Moritz, Codere o Caixa Girona, entre d'altres. El pressupost del club per aquesta temporada és d'uns 5,5 milions d'euros.