L'entrenador de l'Euromat l'Estartit de la Superlliga femenina, Eugeni Bou, ha deixat el càrrec al·legant motius personals, segons va confirmar ahir el president del club, Carles Nugué. "Diumenge després del partit a Màlaga ja ens ho va dir i hem optat per acceptar la seva dimissió", va assenyalar. Bou va anar dimecres a l'entrenament de l'equip a l'Estartit (el primer de la temporada al seu estadi després d'unes obres que han permès instal·lar gespa artificial d'última generació i reforçar la il·luminació) per comunicar la seva decisió a les jugadores i acomiadar-se'n.

Carles Nugué va confessar que la decisió d'Eugeni Bou els havia agafat per sorpresa però que ja estant treballant per trobar-li un substitut el més aviat possible. Diumenge l'entrenador serà el fins ara segon de Bou, Vicenç Chico, però la idea de la directiva de l'Euromat l'Estartit és que dimarts de la setmana que ve ja s'hagi trobat un recanvi. "Si pot ser un entrenador gironí, millor", va afegir el president del club.

L'Estartit té un partit molt important diumenge que ve contra el Pozuelo, un equip empatat a punts amb les gironines (6) a la zona baixa de la classificació. El duel es disputarà a les 12 del migdia al camp de l'Estartit i mitja hora abans està programat un acte protocolari per inaugurar les reformes que s'han fet durant aquests darrers mesos a la instal·lació.