El president de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Ricard Campoy, va dir ahir que si els clubs catalans li ho demanen es presentarà a les eleccions que convocarà a finals de temporada. Ahir Campoy va presentar els membres de la Comissió Antiviolència, que serà l'òrgan encarregat d'establir, en l'àmbit de la disciplina esportiva, les mesures preventives i de coordinació per treure la violència del futbol.

La Generalitat destina més de 7 milions d'euros durant el 2008 als diferents programes d'ajuts als clubs esportius catalans. Aquest suport, que arriba a 7.387 actuacion, suposa un increment d'un 16,6 per cent respecte l'any passat. Així entitats gironines com el Puigcerdà d'hoquei gel, el Lloret i el Blanes d'hoquei o l'Olot i el Blanes de patinatge tindran subvenció.

El migcampista de l'Espanyol Óscar Sielva, que es va lesionar fa poc més d'un mes a la clavícula dreta amb la selecció espanyola sub-19, va rebre ahir l'alta mèdica, tot i que encara no està en condicions d'entrar en la llista de convocats. El jugador gironí haurà de continuar amb la feina personalitzada fins que estigui en condicions.

El nou seleccionador argentí, Diego Armando Maradona, va visitar ahir la seva filla Giannina, que es troba ingressada des de dimarts passat en un hospital pròxim a Madrid a conseqüència d'un problema sofert durant el seu embaràs. Maradona va aterrar cap a les quatre de la matinada a Barajas procedent de Glasgow, on havia dirigit la seva selecció en un amistós.

El Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS) ha decidit mantenir la sanció imposada per la UEFA a l'Atlètic de Madrid de jugar a porta tancada el partit de dimecres que ve contra el PSV Eindhoven de la Lliga de Campions pels incidents del duel amb l'Olympique de Marsella. Així mateix, redueix la multa de 150.000 a 75.000 euros i l'allibera de pagar les costes.