El director esportiu del Girona, Javi Salamero, confessava dimecres al Diari de Girona que havia parlat amb Raül Agné per proposar-li la seva continuïtat a la banqueta de l'equip. Agné acaba contracte el 30 de juny i ahir les paraules de Salamero van ser recordades a la sala de premsa de Montilivi. L'entrenador del Girona va mostrar-se esquerp i es va limitar a dir, en tercera persona, que "Raül estarà aquí un temps i després segur que se n'anirà".

El tècnic va deixar clar que "ara el més important és el club", i va donar a entendre que no era moment de parlar de la seva possible renovació, almenys fins que s'hagi aconseguit el gran objectiu de la temporada, la permanència.

Agné va arribar a la banqueta del Girona la temporada passada, com a substitut de Ricardo Rodríguez i Javi Salamero, els responsables de l'ascens de Tercera a Segona B. Només tenia experiència a les banquetes de Tercera Divisió, gràcies a les seves etapes a Peralada i Palamós, però això no va ser obstacle per dur el Girona a Segona A i tenir-lo, ara mateix, situat a la zona còmoda de la lliga.