Davant la greu situació esportiva que està vivint el CD Banyoles, cuer de la classificació amb 5 punts, la junta directiva s'ha posat mans a la feina i en un intent de pal·liar la situació s'ha fet amb els serveis del migcampista gironí David Cornellà, procedent del Gramenet. Cornellà no gaudia de minuts i va demanar la carta de llibertat per incorporar-se al Banyoles.

El president del conjunt banyolí, Joaquim Ferrer, assegurava que "hem de mirar per tots els camins posibles d'aguantar aquesta categoria, que és prou engrescadora, per a tots nosaltres i especialment per la a nostra afecció i per a la ciutat, que mereix tenir un equip en categoria nacional". En aquest sentit, el Banyoles no es vol aturar aquí i Ferrer, subratllava que "s'estan fent gestions amb un home gol, contrastat a Segona B, com a davanter centre. Les negociacions es troben en estat força avançat per poder concretar els seus serveis".

Mentrestant, David Cornellà espera gaudir a Banyoles dels minuts que no ha tingut a Santa Coloma de Gramenet. El seu debut a Segona Divisió B no ha estat gens favorable i ha decidit tornar a casa. Cornellà es va formar al Girona i va ser la revelació de l'equip la temporada 2005-06, en què es va perdre la promoció d'ascens contra l'Eldenc. Les seves actuacions li van valer el fitxatge pel FC Barcelona i va jugar una temporada a Tercera amb el desaparegut Barça C. Amb la carta de llibertat a la mà, l'any passat es va convertir en peça clau del Palamós.

El reforç és una gran notícia per al tècnic banyolí, Javi García, que el podria fer debutar demà mateix en el derbi gironí contra el Blanes. Per aquest partit Javi García no podrà comptar amb el lateral esquerre Sergi Raset, sancionat amb un partit.