Bernd Schuster es juga aquest vespre el seu càrrec d'entrenador del Reial Madrid. Una derrota al Bernabéu contra el Recreativo de Huelva agreujaria la crisi al conjunt blanc i el cap de Schuster podria caure. El tècnic alemany del Reial Madrid va reconèixer que està "al·lucinant" per les informacions que envolten l'equip i el seu futur, i va dir que no té cap ultimàtum sobre la taula i que "no hi ha cap motiu" perquè pensi a anar-se'n.

"Tenir el suport del club és la cosa més important per a l'entrenador, és el que necessites. Amb això estic tranquil i segueixo fent el meu treball. Estic tranquil i amb moltes ganes de tornar a vèncer partits", va manifestar. El tècnic alemany va descartar que hagi pensat a abandonar. "Per descomptat que no. No hi ha cap motiu perquè me'n vagi", va dir abans de dir que se sent més qüestionat per la premsa que per la directiva.

Cannavaro es trenca

Després d'uns dies en els quals no s'ha parlat gens del partit d'avui contra el Recreativo, el tècnic alemany segueix tenint problemes per les nombroses baixes amb les quals compte. L'últim a sumar-se a la plaga de lesions ha estat Cannavaro, amb una contractura muscular. S'afegeix a Arjen Robben, Rubén De la Red, Mahamadou Diarra i Ruud Van Nistelrooy. Tampoc hi serà per sanció Gabriel Heinze així que Schuster té problemes per formar la línia defensiva.