Banyoles contra Blanes. Javi Garcia conta Paco Carballo. Problemes esportius contra Problemes econòmics. Aquest és el derbi gironí de la setmana amb el Banyoles pensant a sumar per mantenir l'esperança i el Blanes intentant que el futbol passi per davant de l'economia. El Banyoles a qui molts ja veuen a Primera Catalana o desapareixent, ha mogut fitxa incorporant el gironí David Cornellà (Gramenet) i anunciant la propera incorporació d'un davanter amb experiència a Segona B.

Davant el Blanes, avui, els locals tenen la necessitat i obligació d'apuntar-se els tres punts tot i les baixes de Rasset, Melero i Xargay, atès que l'empat de diumenge passat a Cassà (1-1), ha fet pujar la moral del conjunt, que es veu amb prou força i motivació, per assolir la victòria, molt més, en poder comptar ja, amb Aimar i Toni, una vegada complerta la seva sanció. Javi Garcia, no farà debutar de moment com a titular Cornellà. "Prefereixo esperar el moment oportú. El seu fitxatge és molt recent, i no ha tingut temps de conèixer els seus companys i acoplar-se al conjunt; però, és possible que pugui gaudir de minuts. Tot està en funció a de com vagin les coses en el transcurs del partit".

Les coses a Blanes estan una mica millor que a Banyoles, esportivament parlant, però la complicada situació econòmica del club està començant a posar entrebancs en el treball diari. Paco Carballo intenta centrar-se només en el futbol i, de cara al seu retrobament amb Javi Garcia (mantenen una bona relació des de fa anys) compta amb les baixes d'Edu Urdiales i de Marc Ariño. Josué i Barrera tornen després de sanció i Dani Sarabia serà titular davant un dels seus nombrosos antics equips.