Vuitena victòria consecutiva de l'Argon Uni Girona, després del triomf aconseguit ahir, davant del Stadium Casablanca. Aquesta victòria li permet continuar una setmana més com a líder invicte de la competició. L'equip dirigit per Anna Caula va tornar a vèncer, aquest cop, ho va fer a Saragossa, davant d'un fluix rival, el Casablanca. L'equip gironí va demostrar des del primer minut una clara superioritat damunt la pista. Quan només s'havien jugat tres minuts l'equip de Caula, ja dominava per 0-8. El domini però va continuar, així ho demostrava l'electrònic a la finalització del primer quart (4-16). El segon quart, tot i els canvis, les gironines varen continuar dominant. Les locals ho anaven intentant, però aviat varen veure que no tenien res a fer davant d'un Argon massa superior per elles. A la mitja part el marcador reflectia un clar avantatge favorable als interessos gironins que marxaven ja de 23 punts (13-36), tot i anotar només un solitari triple. Les gironines continuen líders després de sumar la vuitena victòria consecutiva i això ho varen voler deixar clar a la represa, quan l'equip d'Anna Caula va apretar l'accelarador de valent deixant les locals molt tocades. Amb aquesta clara renda les gironines podien haver-se adormit, però no va ser així, i varen continuar ampliant les diferències. Cal destacar l'aportació de la jugadora gironina, Geisa Oliveira, amb 16 punts, 11 rebots, 7 assistències i 2 taps, aconseguint una valoració total de 37. Traouré va tenir diversos problemes estomacals, que li varen impedir sortir de titular, tot i així, va realitzar un bon partit. Les gironines s'enfrontaran la setmana vinent davant de l'Alvargómez, equip situat a la part baixa de la classificació.