El jugador de l'Empordà Golf Club, Pol Bech, va remuntar vuit posicions en la tercera jornada de la Gran Final Peugeot Loewe Tour que es disputa al RCG Sevilla. El golfista de Fontanilles ahir va signar una targeta de 71 cops, un sota el par del camp, els mateixos que el líder del torneig, Raúl Quirós, i d'aquesta manera puja de la quarantena a la 32a posició a falta d'una sola jornada perquè el tanqui la competició i es manté amb un global de 223 cops -set sobre par- i a tretze del Quirós.

La prova, després d'aquesta tercera jornada, s'ha ajustat encara més i el líder, Raúl Quirós, va perdre avantatge sobre els seus màxims rivals. Jesús Maria Arruti es manté a només un cop després que ahir acabés amb 70 cops. Álvaro Quirós, qui va signar una impressionant targeta de 68 cops se situa a només tres cops del primer i manté totes les esperançes d'acabar en el primer graó del podi si avui es llueix de valent.

Avui Bech disposarà d'una última oportunitat per retallar encara més diferències, encara que els llocs de mèrit són una quimera impossible pel golfista gironí.