El FC Barcelona va veure ahir trencada la seva ratxa de nou victòries consecutives davant la visita d'un Getafe sorprenent i que hauria pogut emportar-se els tres punts. Els blaugranes no van estar al mateix nivell d'ambició d'altres partits, especialment en la primera meitat, en què l'ordre del Getafe i l'efectivitat de Del Moral, amb un gran gol, va avançar els madrilenys.

La primera part va ser de domini blaugrana, però sense l'autoritat amb què l'equip tenia acostumada l'afició del Camp Nou en les darreres jornades. Tot i això, els primers minuts van ser de domini del Getafe, que va saber sortir bé, de la pressió blaugrana, que també s'ha de dir, no va tenir la mateixa tensió que en altres jornades. La primera ocasió, però, va ser dels madrilenys, quan Granero va fer un xut de falta, que Valdés aturaria. A poc per arribar al minut 20, el jugador visitant Manu del Moral, s'emportava una pilota refusada i de fort xut des de la frontal de l'àrea, aconseguiria batre Víctor Valdés, situant el 0-1 en el marcador.

A partir d'aquest moment, el Barça s'apoderaria del control del partit i disposaria d'alguna ocasió clara de gol. La primera arribaria dels peus de Bojan. Xavi li va posar una pilota a l'esquena de la defensa, però en la passada final del de Linyola a Eto'o, no hi va haver encert. Poc després, novament el jove davanter blaugrana disposaria d'una ocasió sense sort i cap a la mitja hora, en un fort xut de Silvinho, Abboundanzieri es lluiria per enviar la pilota fora. L'ocasió mes clara però, seria per al camerunés Samuel Eto'o, que de fort xut fora de l'àrea enviaria la pilota al travesser.

La segona part va començar com s'esperava. Amb un Barça bolcat a la porteria d'Abboundanzieri, però sense crear perill. Els blaugranes van començar a dominar la possessió de pilota i van començar a apropar-se a la porteria madrilenya. Guardiola donaria relleu a Bojan i Hleb, molt desencertats i sense capacitat per desbordar per la banda, donant entrada a Pedro i Henry. El francès, per la seva banda, va començar molt entonat i va començar a portar perill a la porteria visitant. En una d'aquestes accions, el central català Gerard Piqué, remataria desviat a l'esquerra del porter argentí i poc després, Henry xutaria fluix a les mans del porter.

El Barça estava bolcat a la porteria visitant i el Getafe, amb molt d'ordre, podia haver sentenciat el partit. Primer, en una jugada d'Albín, que va marxar de tots els defensors que li sortien però que va xutar una mica desviat. Pocs minuts després, novament Albín faria un xut que se li escaparia de les mans i estaria a punt de significar el 0-2. Però el que són les coses, en la jugada següent, una passada de Xavi a la banda sobre l'incombustible Dani Alves, que va centrar i Keita, des de darrere, faria l'empat, de cap. Abbondanzieri es lluiria en dues ocasions més evitant el 2-1 i enviant una pilota al pal, fet que va impedir als blaugranes emportar-se els tres punts.