El derbi entre el Banyoles i el Blanes va tenir dues parts ben diferenciades. A la primera el Banyoles va sortir amb molta motivació i va passar per sobre del Blanes, com una piconadora, creant ocasions però sense oferir efectivitat de cara a porteria. Tot i això el Banyoles era el clar dominador del partit i ja al minut 12 va arribar el primer avís dels del Pla de l'Estany. Rico va haver de fer una bona intervenció per enviar a córner un cop de cap de Matamala. El porter, a la llarga, s'acabaria convertint en el millor home del partit d'ahir.

El Banyoles es mostrava ofensiu però jugant a futbol i amb el cap. El Blanes, durant aquesta primera part del partit, només podia arribar al contracop per intentar sorprendre. Dani Sarabia al 16, tot sol davant Gerard, va quedar-se amb les ganes de realitzar el més senzill, batre'l, aquesta va ser l'única ocasió de gol del conjunt visitant aquesta primera part. En el minut 18, Gitty, amb un bon contracop aprofitant la seva rapidesa va pujar per la banda dreta i va fer la passada de la mort que un jugador blanenc envia a córner.

En el minut 27 Aimar, convertit en un atacant més, va enviar un cop de cap que novament Rico va aconseguir desviar a córner. En ple domini va arribar el gol, quan Coro, de fora l'àrea grossa va treure's un xut sec i potent per ras que va tocar en un defensa, despistant Rico per batre'l. Castro, en el 43, va treure la pilota amb una sobrietat total quan Barrera enfilava la porta en solitari.

Amb aquest joc acabà la primera part. A la represa el Banyoles va sortir molt diferent, sense fer el mateix joc de la primera part i baixant una mica la guàrdia. El Blanes ho aprofità per ser dominador del partit en aquests minuts, i el Banyoles sortia al contracop. En el 49, Gittty, des de més de 30 metres es va treure un xut impressionant, tot i que sense sort. En el minut 56 va debutar David Cornellà, que va tenir un paper destacat, sobretot amb les assistències. En el minut 92 va arribar la jugada més decisiva, quan Castro, molt destacat durant tot el partit, va salvar sota els pals un bon tret de Rodri amb el porter ja batut, evitant el gol de l'empat blanenc.