El golfista de Fontanilles, Pol Bech, va acabar la darrera jornada de la Gran Final Peugeot Loewe Tour al RCG Sevilla amb projecció ascendent. Si en la jornada de dissabte havia remuntat fins a la 32a posició, ahir va acabar el campionat en el 28è lloc dels 60 participants en la prova. El de l'Empordà Golf Club va acabar la seva actuació amb una targeta de 73 cops -un sobre el par del camp- que li va permetre superar un grapat de rivals de la zona mitja de la taula. De tota manera, els 296 cops que va necessitar en el torneig -8 sobre par- van quedar lluny dels 281 -7 sota par- del guanyador de la prova, el gadità Raúl Quirós. Quirós partia amb un sol cop de diferència sobre Jesús Arruti. Després d'un inici apretat, els últims forats van decidir el torneig, i el gadità va fer 2 birdies decisius en els últims set forats, amb els quals aconseguia una victòria que portava buscant des de l'any 1999, quan va guanyar a Madrid. Legarrea i Arruti van empatar en el segon lloc amb 283 cops.