L'XI Cros de Girona, que es va celebrar ahir al circuit instal·lat a les ribes del Ter, darrere del Pavelló de Fontajau, va comptar amb uns protagonistes inèdits fins ahir. En la categoria sènior masculí van destacar Dídac Cuadros (Girona Costa Brava) i David García (Salt-Esports Parra), que fins ahir no s'havíen situat en els llocs de privilegi del Circuit Gironí de Cros. Els dos atletes van mantenir un duel molt intens durant tota la cursa. Durant les primeres voltes García va controlar el ritme, seguit d'aprop per Cuadros que a la darrera volta va fer un esforç extra per superar al seu rival i apuntar-se la prova.

A la cursa absoluta de fèmines no hi va haver sorpresa. Bàrbara Ramón (Lloret-la Selva) va dominar de cap a peus amb el seu ritme i després de guanyar suma 20 punts més que li serveixen per endur-se de nou aquesta temporada del Gran Premi Consell Comarcal de la Selva.

També cal destacar la feina feta pel Consell Esportiu del Gironès que va animar a les escoles a participar en la prova i, amb una important presència d'escolars la cursa va elevar el nombre de participants fins a gairebé 700 atletes.