Al Girona li van volar dos punts de la seva visita a Menorca. Els nois de Miquel Àngel Muñoz van dominar en tot moment el Ciutadella, però no van ser capaços de trobar el camí del gol.

El partit va estar marcat en tot moment pel mal temps. El fort vent que feia a la Ciutadella de Menorca, va condicionar el joc de tots dos equips, fent fins i tot complicat subjectar la pilota en els llençaments de falta. A pesar d'aquest imprevist, el partit el van dominar els blanc-i-vermells, disposant d'ocasions destacades per poder marcar. Al minut 14, Casas es va plantar sol davant el porter local i quan ja sembalva que el driblaria, David li va pispar la pilota.

A la represa, la primera ocasió clara va ser pel Ciutadella. Martí va aturar un bon xut d'Onar. Això passava al minut 57, tres minuts més tard, la ocasió més clara pels locals, xut d'Aitor i la pilota la refusa el pal. A pesar d'aquestes dues bones oportunitats, el Girona se sentia superior i la sensació era que el gol podia arribar en qualsevol moment. Però lluny d'arribar aquest, el que va arribar va ser la polèmica. Alberto, al 74', es va internar dins l'àrea i el col·legiat no va pitar pena màxima després que el gironí fós víctima d'una clara estrebada. I per alimentar més la polèmica, Èdgar, al 91', va ser atropellat dins l'àrea per dos defensors del Ciutadella, tirant el davanter a terra.

Amb l'empat, el Girona suma onze punts i continua a la zona baixa de la classificació. És catorzè amb tres victòries després de dotze jornades. Els de Muñoz encara hauran de visitar una vegada més les illes, Mallorca, el mes de gener per jugar contra el San Francisco.