L'entrenador del Barcelona, Josep Guardiola, va mostrar-se satisfet amb l'actuació i la lluita del seu equip i va comentar que l'ovació amb la qual el públic va acomiadar l'equip, malgrat l'empat (1-1) davant el Getafe al Camp Nou, deixa clar que els seus homes no van fer un mal partit davant el conjunt madrileny.

"Vull donar les gràcies a tota la gent que ha vingut al camp i ens ha aplaudit al final. Al públic no se'l pot enganyar, i el dia que juguem malament no ens aplaudiran. Si avui ho han fet és perquè ha vist un equip que s'ha esforçat i ho ha buscat", va argumentar.

Malgrat que el Barça va estar ahir més espès del que és habitual, Guardiola es va mostrar satisfet amb "el joc general" de l'equip. "Potser ens hem precipitat de tres quarts de camp endavant i ens hagi faltat una mica més de finor per fer aquesta última passada o fer una centrada ben posada, però l'equip ha dominat el partit, sobretot a la segona part", va destacar.

La baixa de l'argentí Leo Messi va afectar el joc del Barcelona, però el tècnic blaugrana va preferir tirar pilotes fora en ser preguntat per la falta de recursos ofensius quan l'internacional argentí no és al camp. "Ell és un jugador necessari, especial, molt bo, però en tinc d'altres" es va limitar a a comentar.

Més explícit es va mostrar a l'hora de valorar l'actuació del substitut de Messi el dia d'ahir, el davanter Bojan Krkic, que no va estar afortunat i semblava força "tocat" anímicament quan va ser substituït a l'inici de la segona part.

"Bojan no ha jugat malament. És punta punta i en la posició que ho ha fet avui (extrem dret) li costa una mica més, però sempre ens aporta coses i cal seguir ajudant-lo perquè ens doni el millor d'ell mateix. Demà m'hi fixaré per veure si està baix, que no ho crec i, si és així, el que farem és ajudar-lo i animar-lo", va explicar.

L'entrenador del Getafe, Víctor Muñoz, es va mostrar molt satisfet per l'empat del seu equip i va apuntar que els seus homes fins i tot van tenir "moltes més opcions" d'endur-se el partit que el conjunt blaugrana. "Hem pogut fer algun gol més, i ells no han tingut la precisió d'altres partits. Hem jugat un futbol amb sentit, organitzats, i els hem plantat cara i creat molts problemes al llarg dels 90 minuts", va destacar.