sant feliu sasserra - lloret

? sant feliu sasserra. Sergio, Prat, Eloi, Toni (m. 70 Damià), Boris, Axier (m. 55 Roger), Bosch, Jairo, Tori, Andreu i Miki. lloret. Tato, Alex, Héctor (m. 70 Álvaro), Manel, Marc, Petete (m. 50 Garro), Èdgar (m. 23 Dani Ribas), Alberto, Nico (m. 70 Rubén), Luna (m. 60 Manolo) i Macheño. ? Gol. 0-1, m. 90, Garro. ?Àrbitre. Moreno Berenguer. TG T. Grogues: Sergio, Andreu, Eloi i Toni (Sant Feliu S.). Edgar (Lloret).tv T. vermelles: Alberto per vermella directa (Lloret) ?Estadi: Unes 100 persones al Municipal de Sant Feliu Sasserra.

El Lloret va sumar una victòria vital per continuar lluitant per sortir de la part baixa. A més la va aconseguir en l'últim instant i en un partit dominat pel Sant Feliu Sasserra.

Els gironins necessitaven la victòria com l'aigua, per poder superar un rival directe a la classificació i a la vegada impedir que el Sant Feliu s'escapés a quatre punts. El gol no va arribar fins al final, just en el minut 90 i el va anotar Jorge Garro. Exfutbolista de l'Escala entre d'altres, amb el seu gol dóna vida a un Lloret que treu el cap de la part més baixa, i tot i continuar en places de descens directe (15è), ja es troba a només un punt de la salvació matemàtica. La victòria anirà molt bé per donar moral a l'equip selvatà.