la garriga/onyar

? LA Garriga. CINC INiCIAL: PUlldemolins (4), A. Hernandez (19), Valero (14), Fernandez (8), Juncosa -cinc inicial- Soto (2), Godia, Casamiquel, R. Hernandez (11), Estrada (2), Garcia (3). tirs lliures: 9/13. triples: 6: 2 A. Hernandez, 2 R. Hernandez, Valero i Garcia. faltes personals: 17. Cap eliminat. ? Onyar. CINC INiCIAL: Pérez (2), Ramirez (13), Serra (10), Sargatal, Gil, reserves: Serrano (5), Basart (3), Godoy (7), Mató (9), Sabata. tirs lliures: 13/16. triples: 4: Basart, Serrano, Mató i Godoy. faltes personals. 16. Eliminat Gil (39).

A Àrbitres: Mata i Zapata. P PARCIALS 1 14/7 2 33/19 descans 3 47/36 4 63/49 final

L'Onyar va fer un mal partit a la pista de la Garriga i això el va acabar condemnant a la derrota. El mal percentatge de tir dels gironins al llarg dels 40 minuts els va acabar costant el triomf. En els primers 30 minuts, el domini va ser dels locals, però en el darrer els gironins van millorar i es van situar 47/39, però dos triples seguits els van acabar sentenciant a la derrota.

llinars/ripoll

? llinars. CINC INiCIAL: Bassa (5), Badia (13), Alcantara (4), Molins (16), Lara (21) reserves: Rocabruna, Maldonado (2), Serra (2), Avalos (10). tirs lliures: 10/14. triples: 10: Bassa, 3 Badia, 2 Molins, Lara, 3 Avalos. faltes personals: 19. Eliminat Molins. ? ripoll. CINC INiCIAL: Burgos (10), Mas (12), Vila (13), Illamola (4), Roca (18) reserves: Crussat (5), Pons (2), Sala (4), Fors (2). tirs lliures: 18/23. triples: 6: 2 Burgos, 2 Mas, 2 Vila. faltes personals. 14. Eliminat Vila.

A Àrbitres: Martos i Fernandez. P PARCIALS 1 26/24 2 36/33 descans 3 54/49 4 80/72 final

El Ripoll va caure en la seva visita a la pista del Llinars en un partit molt físic en el que es va xiular poc. Els locals, amb una gran força en el joc interior, van dominar el rebot ofensiu al llarg dels 40 minuts, fet que els va permetre disposar de moltes segones opcions. A més, en el darrer període quatre triples dels locals, els van acabar de sentenciar i va donar el triomf al conjunt local.

sant narcís/vilassar mar

? mister sofà-Sant narcís. CINC INiCIAL: Baronat (8), Julià (8), Olascoaga (21), Postius (5), Ballell (24) reserves: Mohamed, Ferrer (1), Prieto (3), Prat (9), De Pedro, Hermoso. tirs lliures: 7/15. triples: 14: 5 Ballell, 4 Olascoaga, 3 Prat, Julià i Postius. faltes personals: 20. Cap eliminat. ? vilassar de mar. CINC INiCIAL: Jimenez (8), Vendrell (9), Vinyals (16), Gabas (12), Hernandez (10) reserves: TCasadevall (4), Casanovas (2), Gordillo (24), Layunta. tirs lliures: 15/26. triples: 8: 2 Gordillo, 2 Vinyals, 2 Gabas, Jimenez i Hernandez. faltes personals. 15. Cap eliminat.

A Àrbitres: Bartolomé i Mullor. P PARCIALS 1 15/22 2 41/38 descans 3 62/65 4 79/85 final

El Sant Narcís es va mantenir dintre del partit mentre li van entrar els triples (14 de 16 en els primers 31 minuts). Fins a aquest moment, el major equilibri en el joc dels visitants, especialment en el joc interior, li va permetre dominar el marcador i en el tram final sentenciar la victòria, davant la manca d'encert dels gironins en atac en el tram final.

l'escala/vilassar de dalt

? Pindecor amodeo. CINC INiCIAL: Sakvat, D. Capella (4), Ll. Capella (13), Tarrés, López (13), Ventura, Poch (10), Martini (17), Costey (14), Costey (2), Fum (3) . tirs lliures: 11/16. triples: 9: Ll. Capella, 3 López, 3 Martini, Fum i Costey. faltes personals: 25. Cap eliminat. ? Vilassar de dalt. CINC INiCIAL: Sanchez (10), Tio (9), Pons, Jaime (15), Crespo (5) reserves: Berera (8), Sanchez (2), Rivero, Querol (13), Garcia (8). tirs lliures: 11/23. triples: 5: 2 Berera, 2 Garcia, Tio. faltes personals. 18. Eliminat Tió (39).

A Àrbitres: Linares i Escudero. P PARCIALS 1 11/14 2 27/35 descans 3 49/51 4 76/70 final

L'Escala va trencar la ratxa de mals resultats que arrossegava des de la tercera jornada i dissabte va aconseguir sumar la tercera victòria de la temporada, en un partit molt treballat i que va poder emportar-se en el tram final. Els 40 minuts van ser molt igualats, però en el tram final els homes de Toni Espinosa es van situar per davant i van poder emportar-se un nou triomf, que els permet allunyar un rival directe en la lluita per la permanència, com és el Vilassar.