L'Olot continua amb la seva trajectòria imparable cap a l'ascens a Regional Preferent. Ahir els garrotxins es van desfer de l'Amer, en un partit encarrilat al principi de la segona part.

El partit disputat ahir a la tarda entre l'Olot i l'Amer va ser tot un espectacle fubolístic on el grup local va demostrar una vegada més el seu bon funcionament sobre el terreny de joc: ràpid a les bandes, intens i, en general, brillant. No obstant, l'Amer no va ser un rival fàcil de combatre, va desplegar tot el seu arsenal estratègic i no li ho va posar en cap moment fàcil als locals. Si la primera part del partit va acabar amb un just empat entre els dos equips gràcies al gol d'Oscar al minut trenta-set, la segona part va destacar pel ràpid contraatac de l'Olot que va reprendre el control del partit i, aprofitant totes les ocasions d'acostar-se a la porteria contrària, va marcar dos gols regal d'Abel; decantant, així, la balança al seu favor. D'aquesta manera, accentuava la seva condició de líder. A partir d'aleshores, els locals van ser els amos i haurien pogut vèncer per més diferència.

BESCANÓ - L'ESCALA 2-3

? BESCANÓ. Abel, Guillem, Horta, Llac, Recasens, Montilla (Xifra), Carreras, Serinyà (Santoro), Quintana, Barana, Quiñones (Carbó). ? L'ESCALA. Sergi, Isaac, Saura, Pablo, Xavier (Meliton), Leslie (Jose Miguel), Pujol, Valle (Sebas) Jonas, Murillo, Eduard. ? Gols. 1-0, m.45, Serinyà; 1-1, m.64, Edu; 2-1, m.88, Quintana; 2-2, m.90, Pujol; 2-3, m.93, Jonas. ?Àrbitre. Miguel Amoreti Zarco, correcte.

Partit molt disputat durant els noranta minuts. En la seva primera part, el Bescanó va fer-se amb el poder, tònica que va continuar durant la represa, tot i que l'Escala va igualar dos cops el marcador. Quan es jugava el temps afegit, els visitants van fer el gol de la victòria. coronel

BASE ROSES - BREDA 2-3

? BASE ROSES.Boque, Gallart, Aidel El Amrani, Miguel A. Tijera, Romero, Pérez, Gerard Berta (Sergio Useros), Boujami, Chechu (Juan Diego), Blas Hornos, Hamid Acherkouk. ? BREDA. Ventura, Artias, Arbiol, Juan J. Menares, Regàs, Raúl Galo, Fontanella (Soldevilla), Buixalleu, Àlex Avellaneda (Ali Mballo), Cladellas, Comjuan (Bernard). ? Gols. 1-0, m.20, Hamid; 1-1, m.50, Cladellas; 1-2, m.51, Avellaneda (P); 1-3, m.64, Buixalleu; 2-3,m.74 Hamid. ?Àrbitre. Bou Bosch, correcte.

Primera derrota del Base Roses a casa aquesta temporada contra un rival que va aprofitar les seves opcions tot i no tenir el resultat segur fins el xiulet final de l'àrbitre. Finalment, el marcador va acabar amb un dos a tres a favor dels visitants. ddg

TOSSA - AT. BISBALENC 3-0

? TOSSA.Tome, Rafa, Pollo (Cazalla), Chino, Martí, Salvi (Edu), Sebas (Carreras), Cucho (Juli), Nico. ? AT. BISBALENC. Carol, Eduard, Piferrer, Elias, Ribas, Bonet, Jan, Xumetra (Tostao), Alexandre, Donovan (Serrano), Roger (Garde). ? Gols. 1-0, m.49, Cruz; 1-1, m.90, Oriol ?Àrbitre. Marc Balestegui Espinosa, regular.

El partit d'ahir jugat entre el Tossa i el Bisbalenc va acabar amb la clara victòria dels locals. La primera part, sota el domini del Tossa i amb vàries ocasions per marcar, va contrastar amb la segona perquè el poder va ser del Bisbalenc. ddg

CALDES - VILAMALA 1-1

? CALDES. Alzina, Brugat, Sarrà, López, Jerez, Requena, Garcia, Juliol, Carbó (Rodríguez), Arizmendi, Pineda (González). ? VILAMALLA. Roca, Ceballos, Costa (Pallissera), Morero, Mudorell, Martinez, Santiago, Buixó (Turró) Linares (Padro), Alabert, Arias (Ramírez). ? Gols. 1-0, m.66, Gonzalez; 1-1, m.74, Pallissera. ?Àrbitre. Ribas Vizcaino, bé.

Bon partit pel Caldes que, sense haver guanyat el Vilamalla, va fer un molt bon partit i comença a agafar el ritme per situar-se, properament, dins la zona de tranqui·litat de la classificació. pere pineda

RIPOLL - BANYOLES B 3-2

? RIPOLL. Mateu, Cristian, Sellas, Garriga, Aitor, Jofre, Felip (Dani), Gerard, Soler (Manel) (Martínez), Ricardo (Sobirana), Edu (Arnau) . ? BANYOLES B. Cortina (Lavall), Ballesteros, Masdevall, Pagés, Roca (Moreno), Roura (Berruezo), Pujolras, Massanellas, Joel Ferrer, Almagro, Ferrer. ? Gols. 1-0, m.26, Gerard; 1-1, m.29, Pagès; 2-1, m.32, Garriga; 3-1, m.35, Soler; 3-2, m.84, Pujolràs. ?Àrbitre. Miguel Amoreti Zarco, bé.

Tant el Ripoll com el Banyoles B van demostrar ahir un molt bon joc. La primera part va acabar amb el marcador tres a un, però a la segona part el Banyoles va sumar un gol més. r. juli

GIRONÈS SÀBAT - FARNERS 0-3

? GIRONÈS SÀBAT. Serafin, Campasol, Pau, Febrián, Mejias, Miguelón, Saura (Vallesteros), Alex Moreno (RAulic), Duran (Toni Güell), Moha, Toni. ? FARNERS. Robert, Saul (PArñes), Isaac, VEndrell, Talavera, Bru, Aubó, Batllosera, Alex Montes (Riera), CRistian (Eric), Masferrer. ? Gols. 0-1, m.14, Bru; 0-2, m.69, Batllosera, 0-3, m.80, Batllosera. ?Àrbitre. Fanals Huertas, correcte.

Mal partit per al Gironès Sàbat que va cometre ahir massa errors defensius a pilota parada i que encara es mostrava més nerviós a l'hora de reestablir el marcador. ddg

SALT - EF GARROTXA 1-0

? SALT. Fucho, Rosel (Peralta), Aguilera, Garrucho, Chapi, Alfonso, Godoy (Mena), Roger (Pablo), irona, Kiko (Marc), Ferragut. ? GARROTXA. Sellas, Turon, Marc Roca (Soy), Dani Roca, Villatoro (Gainza), Palomo, Payés, Gispert, Mató, Soy, Uli. ? Gols. 1-0, m.62, Pablo. ?Àrbitre. Lozano Pedrero, correcte.

El partit va acabar amb la victòria de l'equip local per la mínima. En resum el Salt va ser el conjunt dominador, ?ràpid, amb una bona pressió sobre rival i amb ganes de guanyar. L'EF Garrotxa va intentar dominar la pilota, sortir al contraatac i a esperar que els seus davanters fessin alguna cosa davant la porteria defensada per Fucho. ddg

CAMPRODON - ABADESSENC 0-0

? CAMPRODON. Sala, Joel (DAvid Calm), Guillement Sito (M. Reig), Garriga, Albert Calm, Martí (Valen), Prieto, Plana, Quetxa, Falguera (David R). ? ABADESSENC. Dani, Serra, Coma, Evarist, PAul, Plana (Ibáñez), Fran (Suárez), Castells, Joel (Moya), Gabri (Oller). ? Gols. -. ?Àrbitre. Tome Moreno, correcte.

Partit molt enospit que es va veure transformat en un empat a zero perquè les defenses es varen imposar a les davanteres i es va veure poc futbol pròpiament dit. llumero