llagosera - caldes 52-45

? Llagostera. Queque (4), Freixes (4), Castelló (12), Vinyes (2), Davínia (9); Mansió, Vidal (14), Trayter (5), Bots (2) .Triples: 2: Castelló i Vidal. Tirs lliures: 14/33. Faltes: 19, cap eliminada. ? caldes. Romero (6), Sans, Parets (9), Oliva (5), Cigno (4); Congost (3), Padrals (9), Grau (9), Martínez, Bassols (2), Riera. Triples: 4: Parets, Oliva, Padral i Grau. Tirs lliures 9/23. Faltes 25, cap eliminada ?Àrbitre. Contreras Castellano. ?parcials. 11-10; 10-9; 16-14; 15-14.

Segona victòria de la temporada per al Llagostera que va recuperant a poc a poc jugadores. El partit el varen guanyar gràcies a una molt bona defensa, cap jugadora rival va poder arrivar a anotar 10 punts, i sobreposant-se a els mals percentatges de l'equip des de la línia de tirs lliures. Partit molt igualat, les locals es varen imposar en tots els parcials, però per diferències mínimes, en què el resultat va ser incert fins als últims minuts. ddg

uni girona - banyoles 76-47

? uni girona. Buiza (4), Ribas (7), Marcé (13), Rosanas (23), Soler (7) - cinc inicial - Gelabert (2), Den Braber, Bou (15), Alegre, Martorano (1), Oduber (3), Oliver (5). Triples: 3: Soler, Oliver i Marcé. Tirs lliures 27/39. Faltes 17, cap eliminada ? banyoles. Font (6), Surroca (6), Pla (14), Roquero (1), Vilarnau (9) - cinc inicial - Alsius, Ros, Duque, Guerrero (9), Sureda (2). Triples: 3: 2 Pla i Font. Tirs lliures 8/14. Faltes 23, eliminada Vilarnau (m.35) ?Àrbitre. Carbó i Renart. ?parcials. 18-16, 41-24, 55-38 i 76-47.

Partit bastant igualat en el primer quart. En el segon quart, el Banyoles no va poder seguir l'alt ritme de joc imposat per l'Uni amb pressió a tota la pista i amb ràpids contraatacs, i arrivaren al descans amb un avantatge de de 17 punts per a les locals. En el tercer quart, el partit es va adormir per un bon encert de les visitants, però en el darrer quart les locals varen tornar a prémer l'accelerador i van acabar amb la major diferència assolida (29 punts). Amb aquesta victòria contra el segon classificat, l'Uni continua com a líder i únic equip que es manté encara imbatut després d'haver-se disputat nou jornades de lliga. ddg

geieg - viladecans 70-62

El GEIEG va derrotar un dels equips capdavanters de la categoria , el Viladecans, tercer a la classificació, sumant la seva cinquena victòria de la temporada i col·locant-se a la zona mitja. ddg