palamós/montessori

? Palamós. CINC INiCIAL: Martinench (3), Miralles (11), Rocha (4), Nieto (38), Curto (6) reserves: Carbó (7), Xifra (2), Calsina (12), Gubert (6). tirs lliures: 21/26. triples: 10: 5 Nieto, 3 Miralles, Carbó i Rocha. faltes personals: 22 faltes personals. Eliminat Calsina. ? Montessori-Palau. CINC INiCIAL: Cubells (2), Obré (23), Montjé (9), lanas (15), Bosch (6) reserves: Rubio (6), Caselles (9), Camopa (9), i Paski. tirs lliures: 19/28. triples: 4: Obré, Montjé, Caselles i Campa faltes personals. 25 faltes personals. Cap eliminat.

A Àrbitres: Carvajal i Vinyolas. P PARCIALS 1 20/16 2 43/41 descans 3 66/56 4 89/79 final

El Palamós va emportar-se el derbi gironí en imposar-se al Montessori Palau en un partit en el que cal destacar la brillant actuació de laler Marc Nieto, que va acabar el partit anotant amb 38 punts i 5 triples anotats. La primera part va estar igualada després d'un inici de domini visitant. En el tercer periode els locals es van situar en zona, fet que els va permetre obrir diferències, que van poder mantenir.

salt b/lloret

? salt b. CINC INiCIAL: Albertí (2), Nadal (17), Pujolràs (14), Costa (10), Artacho (3) reserves: Guives (3), Candelario (8), López (12), Blanch (21), Castanyer (4). tirs lliures: 12/24. triples: 6: 2 López, Guives, Nadal, Blanch i Costa faltes personals: 26 . Eliminat Albertí (40). ? lloret. CINC INiCIAL: Garcia (16), Fernandez (4), Monago (7), Sancghez (2), Prado (4) reserves: Benitez (6), Manel (2), Salvador, Balach (4), Gomez (2) i Puig (8). tirs lliures: 24/30. triples: 1 triple de Benitez. faltes personals. 20. Eliminat Garcia (40).

A Àrbitres: Martos i Morales. P PARCIALS 1 22/18 2 45/36 descans 3 66/45 4 94/61 final

El Salt B va aconseguir la tercera victòria consecutiva que li permet sortir de la zona baixa de la classificació, en imposar-se en el derbi gironí amb el Lloret. La primera part va estar marcada per la igualtat, fins que els gironins van pressionar i van agafar diferències. A la segona part, l'alt ritme de joc dels saltencs, els va permetre trencar el partit i emportar-se un triomf que demostra que l'equip va a més.

arenys b/vilablareix

? Arenys b. CINC INiCIAL: Alemany (3), Rovira (8), Lara, MAteu (12), Ortiz (13) reserves: Espriu (4), sanchez, Sonha (2), Duarte, Joher (2), Talan (17), Tort (4). tirs lliures: 10/13. triples: 4: 3 Ortiz i Mateu. faltes personals: 25. Eliminat Rovira. ? vilablareix. CINC INiCIAL: Muñoz (13), Uriel (8), S. Moreno (8), Planas de Farners (23), A. Moreno (8) reserves: Lucena (3), Casdemont (16), Bonet (8). tirs lliures: 18/27. triples: 5: 3 Muñoz i 2 Casademont. faltes personals: 18. Eliminat S. Moreno.

A Àrbitres: Peries i Kanlich. P PARCIALS 1 8/18 2 24/44 descans 3 36/62 4 66/87 final

El Vilablareix va aconseguir retrobar-se amb el triomf en imposar-se a l'Areny B a domicili, en un partit en el qual els gironins van fer una gran primera meitat, que sentenciava el partit. El gran treball defensiu dels gironins, va deixar en només 24 punts als locals. A la segona part, l'equip de Jordi Llapart va saber mantenir les diferències.

quart/cabrera

? quart. CINC INiCIAL: Ferrer (2), Comas (9), Arderiu (18), Masallé (2), Serra (19) reserves: Oliva, Amat, Ayach (11), Puertas (5), Gil (5), Cazorla (10), Odúber (3). tirs lliures: 18/31. triples: 4: 3 Arderiu i Serra, faltes personals: 21. Cap eliminat. ? Cabrera. CINC INiCIAL: Buixadé (11), Ribó (27), Tomàs (4), Vilar (2), Martorell (16) reserves: Torres, Casado, Bonamusa (22), Jacas, Gomez, Caramona (6), Pérez. tirs lliures: 13/20. triples: 12: 5 Bonamusa, 4 Ribó, 2 Martorell i Tomàs faltes personals. 25. Eliminat Vilar (39).

A Àrbitres: Sureda i Martinez. P PARCIALS 1 22/31 2 44/50 descans 3 71/62 4 84/88 final

El Quart va perdre a casa davant un dels dos equips invictes de la categoria, el Cabrera. La primera meitat va er una exhibició del Cabrera amb 9 triples aotats, però sense acabar de marxar en el marcador. A la segona, el Quart va saber imposar el seu ritme de joc, va poder agafar diferències en el marcador (75-64), però la lesió de Serra va fer que els gironins es vinguessin avall i els visitants sentenciessin.

mataró b/cassanenc b

? mataró b. CINC INiCIAL: Gomez (19), Varela (4), Romero (15), Illa (13), Casin (27) reserves: Vidal (2), Jabbi (14), Gonzalez (2), Genisans, Vives i Ventura. tirs lliures: 15/25. triples: 9: 3 Romero, 3 Illa i 3 Casín, faltes personals: 24 . Cap eliminat. ? Cassanenc b. CINC INiCIAL: Mateu, Costa (12), Vilar (5), Morejon (25), Boadella (2) Reserves: Condom, Jimenez (11), Genevo (5), SAla (8), Martorell (6), Bertran (2), Montiel (2). tirs lliures: 16/25. triples: 4: 2 Jimenez, Morejon i Sala faltes personals. 22. Cap eliminat.

A Àrbitres: Monago i Sanchez. P PARCIALS 1 22/20 2 41/39 descans 3 75/59 4 96/78 final

El Cassanenc B va perdre el primer partit de la temporada en la seva visita a la pista del Mataró B, en un partit en el que els gironins es van venir avall a la segona part. Després d'una primera part igualada, un 34-20, va trencar el partit de manera definitiva i els gironins no van poder evitar la derrota. Al final, 18 punts d'avantatge favorables als locals.