El Guíxols va patir la primera derrota en el seu terreny de joc des del maig passat, en un partit en el qual ja es va veure que els de Sant Feliu no tenien el seu dia només començar. Acumulaven quatre jugadors que eren baixa i, a més, la lesió de Bellavista al minut 11 va acabar de condicionar l'encontre.

A més, l'àrbitre tampoc va tenir massa el seu dia i, els dos gols del Montcada van venir condicionats per les decisions que va prendre.

En dues jugades a pilota parada, el Montcada va aconseguir trobar-se amb un 0-2 molt còmode. Primer va ser una falta a favor del Guíxols que l'àrbitre va xiular-li en contra, que va significar una pilota penjada a l'àrea i el remat de cap de Serrano anticipant-se a la defensa local. El segon gol va ser arran d'un penal que va cometre Màrius en veure que el col·legiat s'empassava un fora de joc claríssim de Tamudo. Segona targeta groga, expulsió, i el 0-2 que transformava Cristian.

El Guíxols va reaccionar tímidament i Felip, després de rebre una passada de Vilar, va aconseguir retallar diferències en el marcador. En aquesta segona part van aconseguir desenvolupar un joc més vistós però en jugar amb un home menys se'ls va reduir les possibilitats d'aconseguir, si més no, sumar un punt dels tres que estaven en joc.