El partit entre l'Europa i el Cassà de la jornada catorze s'explica pel final de tot. Ens situem al minut noranta tres i mig, amb 1 a 2 en el marcador a favor dels gironins i superant en mig minut el temps afegit. Els homes que entrena Robert Vila treuen un córner al seu favor, els jugadors de l'Europa recuperen la pilota, fan un contraatac i marquen gol. El col·legiat Luis Pablo, a instàncies del seu linier, l'anul·la per fora de joc posicional ja que la jugada trancórre en direcció el jugador en posició incorrecta. Després de les protestes dels jugadors locals, un aficionat de l'Europa salta al camp, colpeja el braç del linier i posteriorment el col·legiat principal rectifica i dóna el gol com a bo, que suposava el definitiu 2-2.

La indignació dins l'expedició del Cassà estava més que justificada. "Aquests arbitratges fan molt mal a Tercera Divisió", explicava Robert Vila al final del partit. Un partit que va començar molt obert i amb un bon futbol. El Cassà però va ser qui més va apretar de cara a barraca al principi dels noranta minuts. Tres oportunitats consecutives de Manel, Guitart i Revert entre el minut 16' i el 20', servien per avisar de les intencions gironines. L'Europa, amb bons jugadors a la plantilla, va fer lluir el porter Fran en moltes ocasions del partit. El porter del Cassà va completar al Nou Sardenya una de les seves millors actuacions de la temporada.

El primer gol del partit va arribar de les botes de Guillem Cornellà al 24', amb un xut de falta directa que va entrar per la creueta. Zero a u i al descans. A la segona meitat l'Europa va empatar (55') a través de Xavi García, un home que entrava en convocatòria a l'últim moment per la lesió de Macanàs en l'escalfament. Però cinc minuts més tard, el Cassà es tornaria a avançar. Cornellà centrava una falta i Guitart rematava a gol. La connexió Cornellà-Guitart continua produint i molt. El desenllaç del partit ja el coneixem...

Tot i l'empat els gironins van disputar un molt bon partit a pesar de les nombroses baixes, entre les quals hi ha les de Múrica, Ferrer, Pérez, Riart i l'última de Marc Vila. Oscar Rubio va debutar a Tercera com a titular fent un bon partit.