PARETS - ROSES

? PARETS. Oriol, Gavi, Santi, Parra (m. 76 Sergio), Gorgo, Salva, Sorrotche, Quim (m. 67 Antonio), Juan Calos (m. 88 Pitu), Dani (m. 57 Pablo) i Fernando (m. 67 Marc). ? ROSES. Edu Carrera, Fede, Lango (m. 78 Guatson), Ferrer, Martin Linares (m. 57 Eladio), Ivi, Diego, Gavi (m. 78 Pau), Job, Mercader i Salomó (m. 78 Juan). A Àrbitres: Raul Ingles Barvo. Perfecte. TG: Xavi, Parra, Gorgo, Salva, Juan Carlos i Fernando (Parets). Ferrer, Martin Linares, Gavi i Salomó (Roses) TV: Cap? gols: 1-0, m. 70, Santi.

El Roses s'haurà de fullejar entre setmana el manual de com marcar un gol. La quantitat i qualitat d'ocasions de gol que va gaudir a Parets, van ser tantes o més que les que fan molts equips en tres o quatre partits. I com que el futbol és així, van ser els locals qui es van endur la victòria després d'una errada del Roses al mig del camp.

El calvari del Roses va començar al minut u de partit amb un u contra u de Salomó davant el porter que va acabar amb la pilota fora. Al minut 15 va arribar l'oportunitat més clara del Parets, exceptuant el gol, una rematada al pal. Minut 24, Mercader falla amb la porteria buida, minut 30 Linares al pal, minut 34 Diego, Gavi i Salomó es queden sols, deu metres davant la porteria buida i la pilota va fora en una passada de gol innecessària... a sobre, el defensa Martin Linares va marxar amb un trau i punts al cap. El Parets va celebrar i molt la victòria, el Roses continua barallat amb el gol.