oar gracia/sarrià

? oar gracia. Jornet, Roche (7), Canallas (2), Gordo (2), Ivo Roche (1), Farres (3), Gavilán, Criado (2), Velasco (7), Gatzira (1), Vilella (2), Carrión, Cañonero, Sánchez (2). sarrià. Masmiquel, Galindo (6), Villar (1), Duc, Aymerich, Rodriguez (1), Castanyer (1), Nieto, Vidal, Junquera, Carles Soler (6), Llausàs (3), Pasqui (3), Edu Ribas. arbitres. Aragonès i Ventura, catalans. P PARCIALS. 3-3, 6-4, 6-7, 8-10, 12-12, 14-15; 17-17, 19-17, 22-18, 24-20, 27-20, 29-21.

La U.E. Sarrià es manté en la zona baixa de la classificació després de perdre a la pista d'un rival directe com és l'OAR Gracia de Sabadell, que amb la victòria s'escapa a tres punts dels sarrianencs. Els de Jesús Mach varen fer una bona primera part, tant en defensa com en atac, sobretot en aquest últim aspecte, basant-se en un joc molt col·lectiu, que els va ajudar a portar el pes del partit en el primer temps. Durant aquesta primera part, de joc molt igualat, els avantatges per als dos equips no varen ser mai superiors als tres gols, i es va arribar a la fi dels primers trenta minuts amb una avantatge mínim d'un gol favorable als visitants (14-15).

En la segona part el partit va experimentar un canvi radical respecte a la primera meitat, els sabadellencs van sortir molt concentrat sobre la pista i això va fer que el marcador s'igualés ràpidament a 17 gols. A partir d'aquí els jugadors sarrianencs es varen veure superats pel ritme de partit que mantenien els locals, que pasaren de l'empat a 17, a un avantatge de 8 gols (29-21) quan l'àrbitre va senyalar la fi del partit.

La U.E. Sarrià es manté penúltim en la classificació, però ha vist com els dos equips que el precedien a la taula (OAR i Esplugues) varen guanyar els seus repectius partits i ara disposen de tres punts d'avantatge sobre els sarrianencs.

En la propera jornada de lliga, l'U.E. Sarrià rebrà la visita del KH7 Balonmano Granollers, que està instal·lat en una còmoda sisena posició, i que en l'última jornada es va imposar, sense masses problemes, al cuer de la categoria, el Corazonistas, que va anar a visitar la pista de l'equip vallesà. En les properes jornades l'equip de Sarrià s'enfrontarà amb equips de la zona mitja baixa de la taula, amb l'objectiu de sortir de baix.