Amb un nou naufragi fora de casa, el Girona espera oblidar la derrota davant l'Alabès aquest mateix dissabte a Montilivi. I és que a casa, el conjunt de Raül Agné ha demostrat una fortalesa que perd força com a visitant. És per això que la visita del Sevilla Atlètic, cuer a la classificació de Segona Divisió A, ha de servir perquè l'equip gironí remunti el vol i s'allunyi de la zona de descens, ara a quatre punts.

El fet que l'encontre sigui retransmès per televisió (C33 oferirà el matx a les 18.30 d'aquest dissabte) augura una menor afluència de públic si ho comparem amb els dos últims encontres a Montilivi, quan les visites de Saragossa i Hèrcules (sense televisió) havien congregat més de 6.000 espectadors. Per aquest motiu, la directiva ha decidit posar a la venda entrades anticipades a preus més econòmics per facilitar l'afluència d'aficionats a les graderies de l'estadi gironí.

L'entrada General tindrà un preu de 15 ? mentre que les localitats de Tribuna costaran 30 ?. Tots aquests preus seran vàlids fins aquest proper divendres al vespre. Amb aquesta iniciativa, aquells aficionats interessats a presenciar l'encontre en directe s'estalviaran 10 euros ja que el mateix dia de partit les entrades es vendran a 25 ? a General i 40 ? per a Tribuna.

Segons el club, amb aquests descomptes en la compra anticipada d'entrades es busca donar el màxim de facilitats als aficionats del Girona perquè aquest dissabte Montilivi presenti, com ha estat habitual en aquestes primeres jornades de lliga, una gran entrada.

Qualsevol aficionat que vulgui adquirir una localitat anticipada s'haurà d'adreçar a les oficines del club, obertes de 10 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 8 del vespre.