L'elecció d'un nou capità per a l'equip espanyol de Copa Davis es presenta a l'horitzó, després de la renúncia d'Emilio Sánchez Vicario una vegada aconseguit el tercer títol per a Espanya davant l'Argentina a Mar del Plata. El proper compromís, a la Davis de 2009, serà contra la Sèrbia de Novak Djokovic i Janko Tipsarevic, en territori espanyol, del 6 al 8 de març, possiblement a Benidorm.

Ricky Rubio, base del DKV Joventut, va dir ahir que veu "molt a prop" la seva reaparició. El jugador va patir una ruptura del lligament escafolunar del canell dret.

L'equip de Borja Comenge s'enfrontarà al Valdemoro dissabte que ve a les 7 de la tarda. Els gironins vénen de perdre dos partits seguits (Navalcarnero i Lobos).

El ciclista austríac Bernhard Kohl va ser sancionat ahir amb dos anys de suspensió per l'Agència Nacional Antidopatge del seu país, després que es confirmés el positiu per EPO-CERA de qui va ser tercer en el Tour del passat estiu. Les autoritats antidopatge d'Àustria van anunciar una sanció que impedeix al ciclista de 26 anys participar en competicions en els pròxims dos anys.

El president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, va assegurar ahir que Bartolomé Tintín Márquez seguirà sent l'entrenador del conjunt blanc-i-blau i que en cap moment s'ha valorat l'opció de buscar-li un recanvi. "Garanteixo que sí que continuarà, perquè tenim tota la confiança en el tècnic. És una aposta que vam fer a l'estiu i no la canviarem ara", va explicar Sánchez Llibre.