El Reial Madrid es juga amb sis baixes d'habituals titulars, entre neu i amb una climatologia que rondarà els cinc graus sota zero, tot el seu crèdit europeu davant el Bate Borisov, després de patir dues derrotes consecutives contra el Juventus italià, que obliguen als homes de Bernd Schuster a no fallar per accedir als vuitens de final.

Les ensopegades europees davant la "Vechia signora" van iniciar una crisi d'identitat del conjunt blanc, agreujada després de la seva eliminació de la Copa del Rei davant un equip de Segona B, el Real Unión. En el present, i en plena reconstrucció anímica, el Reial Madrid afronta un partit clau condicionat per la plaga de baixes que pateix.

Bernd Schuster, ratificat en el seu càrrec en un moment clau de la temporada, no pot comptar per lesió amb Cannavaro, Robben, Van Nistelrooy, De la Red, Diarra i Higuaín. Absències que permetran a Javier Saviola gaudir de la titularitat.

És el partit de l'any per al Bate Borisov, últim classificat del Grup H amb només 2 punts. El conjunt bielorús pretén culminar una participació històrica en la ?màxima competició europea sumant el primer triomf oficial.