Interessat que Montilivi mostri el millor aspecte possible, el Girona FC s'ha posat en contacte amb totes les penyes del Sevilla FC de ?Catalunya per intentar captar el ?major nombre d'aficionats del conjunt andalús perquè aquest proper ?dissabte es desplacin fins a ?l'estadi gironí. Igualment, el club blanc-i-vermell també els ha comunicat que es poden adquirir entrades anticipades a un preu més econòmic.

L'aeroport de Madrid-Barajas va rebre ahir a la matinada els integrants de l'equip espanyol de la Copa Davis, competició que va guanyar aquest cap de setmana passat a l'Argentina. A la seva arribada, el tècnic Sánchez Vicario i els jugadors van apostar per l'extenista Albert Costa com la persona idònia per rellevar Vicario al capdavant de l'equip.

El cicloturista del C.C. Sant Narcís i resident a Caldes de Malavella Josep M. Ros va ser l'únic gironí capaç de completar la XVIII edició de la Challenge Catalana de Cicloturisme, un circuit de marxes organitzat per la Federació Catalana que es va desenvolupar entre març i octubre. L'entrega de premis va tenir lloc aquest dissabte a Monistrol de Montserrat.

El Xerez-Girona ja té hora i data. El partit que el conjunt de Raül Agné disputarà a Chapín serà el proper dissabte 6 de desembre a les 18.30 hores. A més, el club va confirmar que el matx serà televisat pel Canal 33 per segona jornada consecutiva. El de Xerez serà el sisè partit de tota la temporada que podrà veure's en directe per la petita pantalla.

La FIFA va confirmar ahir la sanció que dilluns havia avançat la Confederació Sud-americana de Futbol de "suspendre el Perú de tot contacte esportiu internacional de clubs, com també de seleccions, àrbitres i oficials". Les autoritats peruanes tenen fins al 19 de desembre per solucionar el conflicte existent entre la Federació i l'Institut Peruà de l'Esport.