En set minuts el Reial Madrid en va tenir prou per segellar el seu passi a vuitens de final de la Lliga de Campions. El que va trigar Raúl en afusellar Veremenko i anotar el primer gol d'un equip que va superar al Bate Borisov sense brillar.

Esperonats per l'igualada entre el Zenit i la Juventus, els blancs no van donar temps a la sorpresa. Un desconegut Drenthe, molt endollat, va servir en safata el gol a Raúl. La defensa bielorrussa, força desencertada durant tot el partit, va posar-hi també de la seva part. Els de Schuster, més tranquils, van deixar fer al Bate, que no va apropar-se amb cert perill fins al quart d'hora quan Stasevitx va provar fortuna des de lluny.

Un miratge. Liderats per un encertat Guti, els blancs van gaudir de bones oportunitats per ampliar el marcador. Raúl i Saviola van posar a prova els reflexos del porter del Bate abans d'arribar al descans amb un avantatge mínim.

La mitja part no va servir perquè el panorama canviés en excés. Al menys, de bon començament. El Madrid, ordenat sobre el terreny de joc, només va patir al quart d'hora de la represa després d'una errada clamorosa de Heinze que Bilznyuk no va saber aprofitar. L'ensurt va deixar descol·locats els de Schuster i el mateix jugador del Bate, pocs minuts després, va tornar-ho a provar amb el mateix resultat.

Només Raúl, que va estavellar una pilota al travesser, va personificar la reacció d'un Madrid que, gràcies a l'encert del seu capità, va signar la classificació per als vuitens de final de la Champions a l'espera que el seu joc millori, i molt, de cara a la següent ronda.