Josep Lluís Blanco va complir l'estiu passat el somni de disputar els Jocs Olímpics de Pequín però allà una inoportuna lesió li va impedir que pogués oferir el rendiment que se li suposava. Superada l'osteopatia de pubis que l'ha mantingut KO durant tres mesos, l'atleta selvatà prepara la seva reaparició per aquest diumenge. Serà a Barcelona, en una nova edició de la clàssica Jean Bouin.

El subcampió d'Europa dels 3.000 obstacles l'any 2006 va explicar ahir que "inicialment semblava que hauria de passar pel quiròfan però al final amb el tractament que he fet, ho hem resolt. Fa temps que no competeixo i en tinc ganes".

A banda de preparar el seu retorn a la competició, Josep Lluís Blanco segueix treballant en l'organització de la segona edició de la Sant Silvestre de Lloret. L'última modalitat de promoció ha estat contractar publicitat en autobusos de Barcelona i Badalona, que en breu lluiran la seva imatge i l'anunci de la prova. Blanco també negocia amb autocars Pujol per fer el mateix a Lloret i Blanes. La Sant Silvestre es farà el 28 de desembre i les inscripcions es poden tramitar a www.lasansi.com.