Un dels jugadors cridats a tirar del carro del Sant Josep, el veterà base maresmenc Jaume Comas està convençut que el rendiment dels de Borja Comenge anirà a l'alça. En una entrevista difosa pel mateix club gironí, Comas es mostra convençut que "a la segona volta" l'equip millorarà creixent com a col·lectiu.

Les setmanes han passat molt ràpid després d'un estiu molt mogut i ja s'afronta la novena jornada de competició. Com veu el bloc que s'ha format?

Bé. És un bloc que clarament ha d'anar a més i que a causa de la barreja de joventut i veterania hem d'anar creixent dia a dia.

Després de molts anys alternant ACB i LEB Or com està trobant aquesta categoria, nova per a tots els jugadors excepte Jordi Bataller i Bruno Gelsi?

És una categoria complicada si vens d'una mica més amunt. Jo la definiria com a imprevisible. Cada equip i cada jugador et pot sorprendre cada cap de setmana.

Un dels factors importants en alguns desplaçaments és el tipus de pista, com Navalcarnero i ADT, amb goma sintètica que castiga físicament bastants jugadors. Això és un problema important?

Bé, és un problema, però no gaire important. Al llarg de la nostra vida hem jugat en molts llocs. A títol personal ara feia temps que no ho feia, però no és gaire important.

L'equip és una clara combinació entre joves i jugadors experimentats. En aquests casos el més important són els resultats a mitjà i llarg termini. Com veu la progressió i el dia a dia del grup?

En resum, amb una progressió clarament positiva. Des del primer mes fins ara ja hi ha bastants canvis. Jo crec que podem ser un bon equip en la segona volta.

L'arribada de Bruno Gelsi ha fet que els rols estiguin més definits. En què us beneficia l'arribada de l'exjugador del Còrdova?

Ell aportarà coneixement de la categoria i del bàsquet en general. Bàsicament que l'equip evolucioni en el seu joc.

Pel que fa a la química de grup està clar que no teniu cap problema, no?

La veritat és que sí que hi ha molt bon grup. Gràcies a aquests intangibles tenim més opcions d'estar bé lluny de Fontajau i tenir un plus extra per sumar més victòries.

Parlem dels propers partits. Demà jugueu a Valdemoro i divendres vinent a casa el derbi català de la categoria contra l'ADT Tarragona. Sensacions?

Crec que són dos partits molt importants i després de les últimes dues derrotes ens poden donar un punt de partida per afrontar els darrers partits de la primera volta de forma més positiva.

En aquests quatre partits Fontajau ha tingut una assistència mitjana de poc més de 1.000 espectadors, sense cap dubte entre les millors de la categoria juntament amb l'Alerta Cantàbria. A més, el club té més de 1.300 abonats. Què li diria a un seguidor que està dubtant entre fer-se soci o no?

Doncs que després de 20 anys veient bon bàsquet a Girona és una bona oportunitat per venir i conèixer aquesta nova categoria, i que amb el bàsquet que tenim ara mateix en aquesta ciutat no ens podem queixar després de la desgràcia d'aquest passat estiu.