Santa Coloma de Farners es vesteix aquest vespre amb les seves millors gales. I ho fa amb el futbol com a principal excusa. La població gironina rendeix homenatge a nou antics futbolistes del primer equip del Girona. Miquel Torrent, Vicens Coma, Llorens Riera, Mantu Torrent, Joan Blanquera, Ziano Vivolas, Jimmy Prat, Josep Blanquera i Salvador Solà seran els protagonistes d'un acte programat per avui al vespre (19.00 hores) a la Llar del Jubilat de Santa Coloma de Farners.

Tots ells, presents en diferents moments de la història del club, que actualment milita a la Segona Divisió A del futbol espanyol. És per aquest motiu, i seguint la tradició de tenir presents a la majoria dels exjugadors de l'entitat, que el club gironí ha decidit rendir el seu particular homenatge als veïns de Santa Coloma.

En l'acte, a part de reconèixer la trajectòria dels nou antics futbolistes anteriorment citats, també s'inclourà la presència de joves jugadors que s'encarregaran de rebre el premi que els acredita com a campions del Torneig de Santa Cristina d'Aro.

Tots els assistents seran obsequiats amb un fullet explicatiu, a part de poder gaudir d'un pica-pica a la conclusió de l'acte.