Rafa Ponzo, Amantegui, Migue, Jose, Dorca, Matamala, Chechu, Xumetra, Jito i Paco Esteban. Molt probablement, i a tenor del dibuix que Raül Agné va presentar a l'entrenament d'ahir, el Girona presentarà aquesta alineació per rebre demà el Sevilla Atlètic a Montilivi. Un onze que, com cada jornada, presenta noves cares respecte al partit anterior. La mateixa tònica que, jornada rere jornada, caracteritza els equips que el tècnic blanc-i-vermell prepara per al cap de setmana següent. I és que, fins al moment, Agné no ha repetit cap onze titular en el que va de Lliga.

Tretze jornades donen per a força experiments. En el primer tram de la temporada, i més després d'arribar de la Segona Divisió B, és normal moure diverses peces per intentar trobar el millor onze que s'adapti a la categoria. Així ho ha entès Raül Agné qui, aferrat a les rotacions, encara no ha repetit alineació en el que va de curs. Tretze partits equivalen a tretze equips diferents i cadascun, amb resultats força diferents.

Amb el de dissabte davant el Sevilla, sempre que s'aposti per l'onze que va utilitzar ahir en l'entrenament, seran catorze els partits sense repetir. Davant el filial andalús s'esperen tres novetats respecte a l'anterior jornada a Mendizorrotza. Jose i Matamala, un cop complert el partit de sanció per acumulació de targetes, tornaran a l'onze. Xumetra també té força números per entrar en detriment de Jaume Duran.

Un nou canvi que se suma als tots que Agné ha experimentat fins al moment. Tot i que en les dues primeres jornades de competició pràcticament va calcar l'alineació (només el canvi de Chechu per Arnal va variar de l'onze de Vigo al que va golejar l'Alacant), el preparador del Girona ha fet mil i una combinacions. Les lesions (Ivan Gómez va jugar a Múrcia per la baixa de Ponzo) i les sancions (Óscar Álvarez va veure's afavorit per la cinquena groga de Jose per estrenar-se ) han estat el principal motiu dels nombrosos canvis; encara que la polivalència d'un bon grapat de futbolistes (Migue, Serra, Raúl Martín...) ha facilitat la tasca de l'entrenador.

La parella d'atac, intacte

Canvis que, fins al moment, també havien afectat la parella d'atac. Fins ara, Agné encara no havia repetit a l'hora d'escollir els dos davanters titulars. Un afer que, pel que sembla, podria acabar aquest mateix cap de setmana. El tàndem Paco Esteban-Jito, el mateix que va saltar d'inici a Mendizorrotza, té moltes possibilitats de tornar a ser una realitat aquest dissabte davant el Sevilla Atlètic.

Igual passa amb la línia defensiva. El quartet format per Amantegui, Migue, Serra i Jose, la rereguarda que molt possiblement s'enfrontarà al conjunt andalús, ja la va utilitzar Agné a les jornades 10 i 12. Partits en els quals el Girona, a part de mantenir la porteria a zero, va ser capaç de superar rivals de la talla de Saragossa i Hèrcules. Així que, si es repeteixen resultats, Agné tindrà un maldecap menys a l'hora d'experimentar.