El Getafe, que diumenge va arrencar un valuós punt del Camp Nou, posa a prova la reacció del Madrid, que ha sumat dos triomfs seguits entre Lliga i Champions. Ahir el tècnic blanc, Bernd Schuster, va agrair el suport del seu president, Ramón Calderón, que el considera clau per al projecte i va assegurar que no sap quins jugadors arribaran en el mercat d'hivern, i alhora va fer un avís a Casillas, al qual va demanar "algunes parades brillants".

"No sé qui són perquè els regals de Nadal no s'obren abans d'hora, cal esperar fins al 24", va dir l'alemany, més relaxat després de la millora de l'equip i després de rebre un altre cop el suport del mandatari. "Això és una cosa que m'ha comentat sempre, mai l'he vist desconfiar ni tenir dubtes. Hem parlat clar sobre la situació. No és una cosa que em sorprengui, sinó que em confirma la confiança que té en mi i ho agraeixo molt", va expressar.

A més, va reiterar que coneix perfectament el Reial Madrid i com es magnifica tot el que passa en el club. "He estat aquí com a jugador i conec com és el Reial Madrid i les exigències són enormes. S'ha passat d'un començament històric a una crisi en un dia. És una cosa que et tocarà tots els anys i cal saber portar-ho, no distreure't i confiar en la teva feina", va afegir. L'alemany espera que segueixi a Getafe la bona ratxa perquè considera que "la millor medicina per al futbol és guanyar".