El Cassà s'enfronta aquest migdia (12.00 h) a un Balaguer molt necessitat, situat a la part baixa de la taula classificatòria amb només tretze punts.

El conjunt de Robert Vila segueix una setmana més tocat per les nombroses baixes que arrossega l'equip (Marc Vila, Miguel Ramos, Miquel Hereu, Pitu Pérez i Joel Múrcia), sense cap mena de dubte les lesions són una de les creus pel Cassà aquesta temporada. Vila a més tindrà l'absència de Cornellà, sancionat.

El tècnic gironí comentava que "la setmana ens ha servit per veure les adversitats que ens hem trobat aquest darrer mes i mig de competició. L'equip té una capacitat molt gran per solucionar les adversitats i és capaç de fer un molt bon paper a camps de rivals molt complicats".

El Balaguer, segons Vila, és un equip que "necessita punts, i això comporta que tinguin fam i portin un ritme de partit alt. Tenen molta empenta i sobretot realitzen un futbol molt agressiu". Els cassanencs porten ara mateix divuit punts, després d'haver-se jugat les catorze primeres jornades del campionat. El Cassà es troba situat a la dotzena posició de la classificació, en una zona tranquil·la però on no et pots adormir i avui no es pot permetre ensopegar davant d'un rival de la zona baixa de la classificació.