El Getafe es va retrobar amb el triomf un mes després, per tornar el Reial Madrid a la seva realitat, condicionat per les baixes, les noves lesions i el moment baix d'Iker Casillas, en la quarta derrota dels blancs a la lliga. El president, Ramon Calderón, es podrà estalviar la prima que havia promès a l'equip si guanyaven 5 partits seguits.

És molt més equip el Getafe que el Bate Borisov. En un clima gairebé tan gèlid com el de Minsk, el Madrid va modificar la seva mentalització inicial per ser sorprès per un rival que va mossegar per la seva necessitat de punts. Es complia el segon minut de partit quan Albín va tirar per terra la reconstrucció defensiva blanca.

Dues victòries consecutives del Reial Madrid deixant la seva porteria a zero van quedar en mer miratge quan Licht va veure el desmarcatge d'Albín, per fi amb la confiança de Víctor Múñoz en la seva demarcació natural, per posar-li una gran centrada que només calia afusellar.

L'ímpetu li va ser suficient a un Getafe curt de futbol, per tornar a posar a la corda fluixa el Madrid. Quinze minuts de domini local deixaven una acció per a la polèmica, possible penal de Casillas a Granero, i una gran jugada de Contra que se'n va anar de tothom que li va sortir al pas. Aquesta vegada la pilota va fregar el travesser.

Tou en defensa i sense continuïtat, només l'ímpetu de Rosyton Drenthe va tirar del Reial Madrid. Va signar el seu millor partit de blanc. Ho va intentar per les dues bandes, buscant remats de Saviola i Raúl que va detenir el porter local, especialment encertat a remat del capità (min14).

Amb Granero desaparegut en la lluita de migcampistes, malgrat les seves ganes de demostrar coses a Bernd Schuster, la brillantor del Getafe depenia de la qualitat entre línies d'Albín, però tot i això es va arribar al descans amb 1-0.

Naixia la segona part sense Sneijder i amb la necessitat del Reial Madrid de recuperar la qualitat de Guti el dia del seu partit 500 de blanc. Sense aprendre dels seus errors en el bàndol madridista, el Getafe va repetir el guió. Als dos minuts nova urpada d'Albín aprofitant la descol·locació defensiva en una contra i el regal de Casillas.

Amb 2-0 el Madrid navegant, Saviola va posar vida al partit amb el 2-1. Quan tot indicava que la reacció del Reial Madrid el portaria a la remuntada en la mitja hora final, va ocórrer tot al contrari. Es va descompondre. I Uche va certificar la tranquil·litat i el deliri pel Getafe amb el definitiu 3-1.