Per la seva banda, l'entrenador del Gimnàstic de Tarragona, César Ferrando, feina una cara ben diferent a la de Raül Agné i la resta de jugadors del Girona. Tot i això, davant la pregunta de si la victòria havia sigut més fàcil del que es pensava va respondre amb un no absolut: "no, el Girona és un gran equip, molt seriós i no ha estat gens fàcil de derrotar" i a continuació va remarcar que "l'afició del Girona ha d'estar molt contenta amb el paper dels seus jugadors i el seu equip per la temporada que estan fent".

Fent anàlisi dels fets, Ferrando va assegurar que "estic molt content pel resultat i per l'equip. Però encara hem de mirar cap a baix. Ara el més important és sumar 50 punts el mes aviat possible i després ja tindrem temps de mirar amunt".

L'entrenador tarragoní després va destacar l'importància del partit d'ahir i que veia als seus jugadors molt implicats "els jugadors quan van tornar de vacances es notava que volien jugar el partit", va dir.

Respecte a l'últimàtum que va rebre de la junta tres partits enrere (que l'equip tarragoní ha guanyat) Ferrando va declarar que "això no li dono importància, espero que hi hagi ultimàtums cada jornada, perquè l'equip respòn". I després va seguir: "Ara el que toca és guanyar a Castelló la setmana vinent. L'equip està millorant molt respecte a la primera volta però hi ha molt per millorar".

Per la seva banda, el porter tarragoní Rubén Pérez va assegurar que "el primer gol ens ha anat molt bé i ens ha permés afrontar el partit amb més tranquilitat de la que esperàvem"