Felipe Sanchón, un vell conegut de l'afició del Girona, arribarà de nou a Montilivi cedit per l'Aris de la primera divisió grega fins a final de temporada. Encara que des del club no s'ha oficialitzat aquesta operació, la realitat és que a les oficines de l'estadi ja tenen tota la documentació i és fins i tot probable que Felipe s'entreni demà mateix amb els seus nous companys a les ordres de Raül Agné.

En la presentació del japonès Ibusuki Hiroshi, el director esportiu del Girona, Javi Salamero, va explicar que estava pendent de la contractació d'un tercer i últim reforç per al mercat d'hivern. Feia dies que ja explicava que seria un futbolista de primera divisió, però no havia concretat el país. Finalment serà de la lliga grega, on Felipe estava militant a l'Aris des de la temporada passada. A l'estiu els gironins ja van intentar fitxar-lo, però no va ser possible perquè tenia contracte en vigor i els grecs no van deixar-lo sortir. Les negociacions van continuar i s'ha pactat una cessió fins el 30 de juny.

Felipe, format als equips inferiors del Barça, és un interior esquerre que també pot ocupar la plaça de davanter centre. Va jugar al Girona la temporada 2005/06, amb l'equip a Tercera, a les ordres de Domènec Torrent i aleshores ja va començar a donar mostres de la seva qualitat. Abans havia estat també al Figueres, però no va ser fins que va jugar amb l'Hospitalet a Segona B (2006/07) quan va explotar. La temporada passada diversos equips de Segona A se'l rifaven (Castelló, Salamanca, Granada 74), però va acabar a Grècia, jugant a l'Aris. Allà ha arribat a jugar la Copa de la UEFA (5 partits), tot i que darrerament no comptava gaire per al seu entrenador.

La fitxa d'Ígor

Amb el tercer reforç concretat, els esforços del Girona la setmana que ve se centraran a aconseguir la tramitació de la fitxa del brasiler Ígor. El club ha enviat tota la documentació necessària a la Federació Espanyola i segons explicava ahir el director esportiu, Javi Salamero, "ara només depèn que la Brasilera enviï el trànsfer, la pilota està a la seva teulada". A Girona confien que el davanter pugui estar a disposició de Raül Agné diumenge que ve per rebre l'Eibar. D'altra banda, Javi Salamero va parlar del partit d'ahir: "Nosaltres no hem estat gens bé. No hem estat al millor moment però ells han decidit el partit en dues jugades totalment evitables: un xut a porta que acaba en una centrada i gol i un penal que em sembla clar que era fora de l'àrea".