José Manuel Campos, nou tècnic del Múrcia en substitució de Javier Clemente, va debutar amb èxit ja que els granes van sumar els seus primers punts de la temporada com a visitants. Fins ahir el balanç del Múrcia fora de casa estava en blanc. Però al Rico Pérez d'Alacant els murcians es van imposar per 0-2, enfonsant, de passada, un rival directe en la carrera cap a la permanència. A l'Alacant també estrenaven entrenador, Granero, que tornava a l'equip que ja havia dirigit a principi de temporada, però sembla que per poder-se salvar els farà falta un petit miracle.

Ara el Múrcia suma 16 punts, els mateixos que el Còrdova, l'equip que marca la zona de descens. El Girona en té 25 i continua amb un còmode marge de 9 sobre la zona de perill, tot i que per poder mantenir aquests números necessita que avui els andalusos ensopeguin a casa contra la Reial Societat. D'altra banda també s'ha de tenir present que el Múrcia té pendent un partit, el que es va suspendre de la darrera jornada de l'any 2008 contra el Celta per culpa d'una intoxicació de la plantilla.

El Nàstic és cinquè

La jornada d'ahir va servir per tornar a posar de manifest l'extrema igualtat de la Lliga Adelante. De 6 partits jugats, 4 van acabar amb empat. Així el Nàstic, que ahir va tombar el Girona, ha fet un salt espectacular a la classificació després d'encadenar tres victòries seguides i ara són segons, amb 27 punts. Els gironins són dotzens, a només dos del seu rival d'ahir.

Rivals directes a la zona mitja com l'Albacete, l'Elx o el Las Palmas van empatar i, d'aquesta manera, el Girona evita que el superin a la classificació. Avui es completarà la 18a jornada de la lliga de Segona A, amb partits tan interessants com el Celta-Hèrcules (12.00), el Rayo Vallecano-Llevant o l'Osca-Alabès, tots dos a les 5 de la tarda.