Els partits fora de casa continuen sent l'assignatura pendent del Girona 2008/09. Ahir a Tarragona l'equip va encaixar la quarta derrota de la temporada com a visitant (també havia tornat de buit de Còrdova, Múrcia i Vitòria), i va sumar una nova jornada lluny de Montilivi sense aconseguir la victòria. De fet els de Raül Agné només han guanyat un partit de visitants (el de la primera jornada de lliga, a Balaídos, contra el Celta amb el gol de Jaume Duran), i només han estat capaços de sumar 7 dels 27 punts que s'han posat en joc en els 9 partits que han jugat fora de casa.

Mentre a Montilivi el Girona ha aconseguit uns resultats excel·lents (hi suma 18 punts després de tombar "grans" com el Saragossa, Hèrcules o el Castelló), lluny de la seva afició ja són figues d'un altre paner. Els 7 punts obtinguts de visitants deixen el Girona com un dels pitjors visitants de la categoria, i només equips situats més avall en la classificació com Còrdova (5), Eibar (5), Alabès (5), Alacant (4), Múrcia (3) i Sevilla Atlètic (2), acrediten pitjors números. Precisament el Múrcia va sumar ahir per primera vegada fora del seu estadi en tota la temporada, gràcies a la victòria al Rico Pérez contra un Alacant que abans d'acabar la primera volta sembla impossible que pugui evitar el retorn a Segona B.

Les úniques alegries fora de casa del Girona han estat a Las Palmas i a Xerez, on l'equip va remuntar a la segona part un resultat de 2-0 en contra. A Albacete un gol de Serra va permetre igualar un 1-0.