El Sant Josep Girona juga aquesta tarda (18.00h) davant del Balneario Archena, sisè classificat de la lliga amb un balanç de set victòries i cinc derrotes. L'equip murcià arriba a Fontajau en un molt bon moment de forma, ja que ha guanyat els tres partits disputats durant el mes de desembre.

Després de l'aturada de Nadal, la LEB Bronze torna a posar-se en marxa. Aquesta aturada segons l'entrenador del Sant Josep, ha estat aprofitada per l'equip gironí "per descansar mentalment i entrenar-nos molt fort, corregint diversos errors". L'objectiu per part del bloc de Borja Comenge és trencar la ratxa negativa de les darreres jornades a la competició. De fet no guanya a Fontajau des de fa aproximadament dos mesos, davant l'Oviedo (94-87).

El Sant Josep arriba a l'encontre després d'una derrota a Fontajau davant de l'AD Molina (64-80), mentre l'Archena arriba a les comarques gironines després d'haver guanyat a casa davant del Madrid (76-72). Borja Comenge és conscient que davant tindran un "rival amb molta dificultat perquè el mes passat no van perdre cap partit. Tot i així, nosaltres tenim ganes de fer un bon partit a casa davant la nostra afició". Per poder sumar la cinquena victòria de la temporada, Comenge, sap que "haurem d'estar concentrats durant tot el partit. Si volem guanyar estem obligats a jugar forts durant els 40 minuts". El tècnic també va tenir paraules per a la seva plantilla, i comenta que "arribem a l'encontre amb molta il·lusió". Queda clar que la victòria gironina és tan necessària com urgent, per no quedar enfonsats encara més a la part baixa de la classificació i donar una nova decepció a l'afició local.

En l'aspecte social, els jugadors i tècnics del CB Sant Josep Girona, varen visitar ahir després de la sessió preparatòria matinal, la Llar d'infants Misericòrdia i l'Hospital Josep Trueta per entregar regals als nens i nenes internats en ambdós centres. Els jugadors van arrancar molts somriures dels infants i no varen parar de fer-se fotos.