bisbalenc - ef garrotxa 1-1

? bisbalenc. Sergio, Eduard, Piferrer, Elias (Pau), Ribas, Quer, Jan, Xumetra, Donovan (Serrano), Tostal, Miquel (Jonny). ? ef garrotxa. Mosine, Turó, Pinares, Eric, Soy, Roca, Miquel, Isaac, Timi Roca, Aniol (Galán), Paretas, Herrera (Villatoro). ? Gols. 0-1, m.29, Eric; 1-1, m.55, Serrano. ?Àrbitre. Juanes Vázquez, correcte.

La primera part del partit de Primera Regional entre el Bisbalenc i el Garrotxa es va mostrar molt igualada entre tots dos equips, situació que va canviar en la represa, ja que el domini va passar a mans del Bisbalenc; no obstant, l'equip garrotxí va desaprofitar una ocasió d'or en els últims minuts de partit. Finalment, els dos equips es van repartir els punts després de l'empat a 1, en un duel endarrerit. pere costa

aRBÚCIES - PONTENC 1-1

? ARBÚCIES. Marçal, Serrat, Martí, Fauría, Batallé, Alsina, Carbonell, Ruiz, Garriga i Reyes. ? PONTENC. Prieto, Alberto, César, Cruz, Soteras, Reguero i Pau. ?Àrbitre. Chinchilla.

Es van jugar els 12 minuts de partit que faltaven, més 3 minuts afegits en el partit del grup 16 de Segona regional entre l'Arbúcies i el Pontenc. Els visitants, amb set jugadors al camp, va utilitzar una estratègia molt defensiva. L'Arbúcies per la seva part va dominar la pilota, però només podia xutar de lluny i no va poder fer cap gol en els pocs minuts de joc. El partit va acabar amb el mateix resultat, empat a 1. josep brugué

fe vilajuïga B - roses b 0-12

El partit que van disputar el FE. Vilajuïga i el Roses B va ser un partit molt net, amb un Roses B molt superior. Els visitants van declarar que és el primer cop que aconsegueixen una victòria tan àmplia en el grup 15 de Segona Regional aquesta temporada. ddg

verges - viladamat 2-3

? verges. Aaron, Santodomingo, Miqui, Vicens, Mijael, Àlex,Puig, Burch, Sabrià, Pujol, Tono . ? viladamat. Saurí, Àlex, Carreras, Edu, Kevin, Palliser, Ferran, Estrach, Félix, Negre, Guerrero. ? Gols. 0-1, Burch; 1-1, Estrach; 1-2, Poch; 1-3, Estrach; 2-3, Burch. ?Àrbitre. Gallardo Pérez, bé.

Els locals van dominar la primera part,però va acabar amb un empat, amb gols de Burch i Estrach. A la represa, el Viladamat va saber dominar el partit i va sumar dos gols més de Pocj i Estrach, i endur-se els tres punts del partit. El Verges va intentar-ho fins l'últim minut, i Burch va reduir distàncies però no va ser suficient per empatar el ?resultat. El Resultat just era un empat. DdG

porqueres - vidrerenca 2-0

?porqueres. Bosc, Almar, Franch, Tari, Pep (Pache), Mesas, Miqui (Diego), Roca, Artacho (Mariscot), Galí, Jordi (Colomer). ? vidrerenca. Zeus, Termes, Call, Jiménez, Delgado (Blanco), Teixidor, Fajardo, Díaz (Rodriguez), Tarrés, Campuzano, Martinez (C. Raurich). ? Gols. 1-0, m. 64, Mesas; 2-0, m. 71, Colomer. ?Àrbitre. Sánchez Morenate, bé.

Victòria important del Porqueres, davant d'un rival directe a la classificació del grup 17. El partit va tenir dues parts. La primera sense un dominador clar i, en la represa, el Porqueres va marcar la diferència amb 2 gols de Mesas en el minut 64 i Colomer en el minut 71. Jordi