El seleccionador argentí de futbol, Diego Armando Maradona, ahir va mantenir una breu conversa amb Pep Guardiola, entrenador del Barça, després de visitar l'entrenament del conjunt català i dirigir unes paraules als integrants de la plantilla a la gespa de les instal·lacions de La Masia. De visita a Barcelona, especialment per parlar en persona amb el seu compatriota Leo Messi, Maradona ja va presenciar en directe la victòria del Barcelona davant el Mallorca (3-1). Convidat per Guardiola, ahir va acudir a l'entrenament matinal de l'equip, on va saludar personalment l'entrenador i tots els jugadors. Durant uns minuts, Maradona va dirigir unes paraules a tots els jugadors, reunits en rotllana al voltant del seleccionador argentí. Posteriorment, i una vegada començat l'entrenament, Maradona i Guardiola van tenir una trobada informal a la gespa de La Masia per intercanviar opinions sobre l'equip blaugrana i la situació de Leo Messi.

Tant Maradona com Guardiola van expressar públicament en els últims dies que la intenció del Barcelona i de l'AFA (Associació de Futbol Argentí) és la de "protegir i salvaguardar" Messi, després del xoc d'interessos entre el Barça i l'AFA per la presència del jugador en els partits amistosos de la selecció argentinaque dirigeix Maradona.

El Barça va començar a preparar ahir el partit de Copa del Rei de demà al camp de l'Atlètic de Madrid (20.00, PPV), on buscarà un bon resultat per sentenciar en la tornada (dimecres 14, 22.00).